Samsung napoveduje Galaxy Note 2


Včeraj na mednarodni radijski razstavi Berlin (IFA 2012) je Samsung napovedal posodobitev Galaxy Note. Galaxy Note 2, kot je njegov predhodnik, se nahaja v razponu phablet z velikostjo zaslona na velikih 5, 5 cm, kar je 5, 3 na prvotni opombi. Prevelika oblika oblike Galaxy SIII je hkrati tudi daljša in tanjša od predhodnika, medtem ko uporabljate isto ohišje, čeprav s tanjšo masko.

Akumulator preveč je bil tudi udaril iz že velike 2.500 mAh baterije na ogromno 3, 100mAH, kar je vsekakor izboljšanje. Še ena stvar, ki jo je treba omeniti (namerno mišljenje) je ta, da je na voljo z najnovejšo ponovitvijo Androida; Žele bonbon. Druge izjemne funkcije vključujejo:

  • 5, 5 cm
  • 1, 280 x 720 HD Super AMOLED zaslon
  • Debelina 9, 4 mm
  • 2 gigabajta RAM-a
  • Quad-core Exynos procesor clocked na 1.6GHz
  • Dlje in natančnejše SPen z gumijastim vrhom.
  • NFC (komunikacija blizu polja)

To je velika nadgradnja, glede na to, da razen strojne opreme Samsung tudi vrže nekatere funkcije programske opreme, kot so pogled Air, ki vam omogoča, da si ogledate medije, kot so slike ali video, samo tako, da lebdite na SPen nad njim. Druga značilnost je Quick ukazi, ki jih lahko peresniku dodelite za izvajanje določenih nalog ali aplikacij

Druga značilnost, ki jo najdem inovativno, je, da ko odstranite peresnik in ga vzamete daleč stran od telefona, bo na zaslonu prikazan opozorilo, ki vam bo pokazal, da pen okuži predaleč. To je vsekakor dobrodošla funkcija za ljudi, ki so krivi za napačne stvari, kot je SPen. Na voljo bo do konca leta / Q4.

Prav tako se glasi: Microsoft na uradnih spletnih mestih Mobile iOS in Android sprosti uradne aplikacije za mobilne naprave

Kot trenutni uporabnik Galaxy Note moram reči, da sem navdušen nad značilnostmi opombe 2 in da bom popolnoma dobil, ko bo na voljo. Kaj mislite in ali ga boste dobili?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here