Če želite root ali ne root?

Trenutno sem na drugi napravi Android. Samsung Galaxy S (SGS) je bil moj prvi in ​​moja trenutna naprava je Samsung Galaxy Note.

Svojim SGS-jem sem prižgal več prilagojenih ROM-jev, kot sem se spomnil, in ko je Samsung uradno povedal, da ne bo posodobil telefona na Ice Cream Sandwich (ICS), sem se šel na spletno mesto razvijalcev XDA in razkril približno 12 različic ICS na njem v določenem časovnem obdobju.

Pred kratkim sem dobil Samsung Galaxy Note in ga poslal z Android 2.3.6 Gingerbread. Tako sem v skušnavost, da jo koreninim in razburil z enim od številnih ROM-jev, ki sem jih videl.

Rooting pomeni pridobitev super uporabniškega dostopa do vašega telefona Android. To vam omogoča, da naredite stvari, kot so flash firmware po meri ali naredite nekaj stvari, ki jih drugače ne morete storiti.

Zdaj imam dilemo, ali naj jaz koreninim in zadovoljujem svojo radovedno firmo ali držim statusa quo in uživam v uporabniškem vmesniku Touchwiz, dokler Samsung uradno ne posodobi Note to Ice Cream Sandwich.

Vzdih!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here