Romantika z Apple iPad postane nočna mora

IPad je lahko prva tableta na svetu, ki prodaja tablete, vendar se je z enim od njih postopoma spremenila v nočno moro za uporabnost. Opisal bom iPad kot lepo dekle, ki jo vidite v šoli, se zaljubite vanje, poročite se, nato pa ugotovite, da ona kuharja grozne stvari, nima manir in le na splošno postane način, kako delate stvari.

Torej, kakšne so moje gripi proti iPad. Tukaj so najboljše shranjene skrivnosti iPad:

1. Pseudo večopravilne težave
Veš Appleov vrtalnik tukaj. Premaknite se stran od aplikacije in zamrznite v ozadju. Sliši se dobro, razen če opravite veliko brskanja po spletu, kar se zgodi, ko se večkrat vrnete na stran, je, da se stran znova naloži.

To mi stane čas. In stane me internetne podatke. Zakaj ne more zamrzniti mojih strani tam in jih preprosto predstaviti, kako sem jih zapustil? Oh, to počne toliko časa. Uteh.

2. Aplikacije se izklopijo v ozadju (in tudi v ozadju)
Da; in si mislil, da je to samo problem Symbian / Android? Kako to, da pregledi naprav iOS NIKE ne omenjate tega?

Veš, pet aplikacij teče. Samo pet. Yahoo Messenger, Safari, Mail, TwitBird in Twitter. No, v TwitBird ste končali in se vrnili v Messenger, samo da bi našli ponovno zagon in ponovno nalaganje. Ni bilo obvestila, nobene napake »iz pomnilnika«, vendar je bila aplikacija popolnoma zaprta.

Druga dragocena izguba časa.

PS: Moj Nokia E7 ima vsaj 8 aplikacij - vse ACTIVE (ne zamrznjene) - v ozadju, preden začnete z ničemer zaustaviti.

Preberite tudi: Glo Internet Modem zdaj N5000 ... več podatkov o načrtih svežnjev

In ne morem povedati, kolikokrat pišem članek z aplikacijo WordPress ali Safari, in samo aplikacija, na kateri delam, se tako izklopi.

3. Occassional Laggy Performance
Kdo je rekel, da je bila ta stvar hitra? V povprečju, da, iPad deluje dobro (ne hitro, vendar dovolj daleč). Vendar pa obstajajo tisti časi, ko pritisnete ikono za zagon aplikacije in vidite zamik. Procesor se v teh časih preprosto trudi, da bi se stvari končale.

Preklapljanje med okni na Safari zelo pogosto pomeni, da se moram nekajkrat dotakniti ikone oken, preden dobim odgovor. Da; resnično. Dala bom demo vsem, ki nimajo iPad-a in si želijo sami videti. Brezplačen demo.

Vprašal sem prijatelja, ki ima iPad tudi, ali je to doživel ali ne, med brskanjem po spletu. Potrdil je zaostanek in dejal, da samo enkrat privzame ikono oken in WAITS za pogled okna, da pridejo gor. Super.

Dobro je bilo ugotoviti, da tega nisem naredil. Začel sem razmišljati, da je zame nekaj narobe, ker se še nikoli še nikoli ne omenja teh težav z uspešnostjo.

Ko preklopite na aplikacijo, v kateri vnašate nekaj, npr. V Messenger ali WordPress, zelo pogosto prvih ključev, ki jih pišete, se ne registrirajo. Ali pa se prijavijo v počasnem gibanju, v slogu Matrix. Resno.

Samo, da sem prepričan, da ne delam stvari, sem ustavil ta članek, da bi začel aplikacijo Twitter, in tam je bilo na zaslonu približno 3-4 sekunde prazne, preden so bile naložene vse informacije za ogled. To se sliši kot nekaj, da naprave, ki izvajajo 600 MHz procesorje na dobro znani mobilni Os, redno preganjajo pregledovalci.

Prav tako se glasi: kitajska družba, Baidu, vlaga v Uber

Vendar naj bi bil ta otrok nameščen 1 GHz procesor. Prosim.

Vprašanje milijon dolarjev je, zakaj nihče drug ne omenja teh vprašanj? Oh, ja; vse živali so enake, vendar so nekatere živali enake kot druge.

Običajni osumljenci
Kaj pa z običajnimi osumljenci? Te so javno znanje.

Prenos dokumentov in ne-medijskih datotek je kraljevska bolečina. Način USB za shranjevanje ni. Omejena funkcionalnost Bluetooth. Vse je omejeno.

Uporabnost nočna mora
Nice uporabniški vmesnik. Veliko oči-sladkarije. Velika uspešnost na nekaterih področjih. Toda na strani, iPad je uporabna nočna mora za mene. Morda iPad 2 z dual-core procesor skrbi za nekatere od teh vprašanj. Toda kdo ve? Nihče ni omenil teh vprašanj na iPad 1; zakaj bi morali s svojim drugim prihodom?

Gredo naprej
Pojdiva naprej, imela sem dovolj iPad. Z njo vse bolj razočaramo. Ali to pomeni, da je grozna naprava? Ne; samo zelo frustrirajuće, prekomerno, prekomerno ceno.

Vesel sem, da sem dobil priložnost, da jo uporabljam. Moja naloga je pregledati naprave. Zdaj moram najti nekoga, da ga kupim. In nisem prepričan, da bi to priporočal vsakomur, razen ljubiteljem Apple, ki verjetno ne bodo uživali kaj drugega.

Se bom vrnil k prenosu košarice? Mogoče. Ali pa bi me našel še eno tableto, ki bi jo poskusila nekaj časa.

Slišal sem, da je HP TouchPad, ki izvaja WebOS, neverjeten. Če pride do teh delov, bom pogledal tudi v to smer.

BlackBerry PlayBook se še zdi pripravljen na delo, čeprav igra lepo. Te manjkajoče funkcije .... tsk, tsk, tsk.

Prav tako se glasi: Spider-Man Unlimited na Windows Phone je super!

Kakšna tableta za Android? Morda Tab 10.1 bo prihranil dan.

Če ne najdem kupca za iPad, vendar sem z njim zaljubljen. Nerazumno in nesramno lahko živim z njo, če pa kdaj naletiš na mene, ker me poskušam raztrgati, veste, zakaj že.

Preden iFans pojdete v turbo način, preberite moj prejšnji članek o tem, kaj porabi nekaj tednov z iPad kot netbook zamenjavo je bil. Pohvalil sem tvojo draga igračo.

Ampak dvomim, da bo to spremenilo, zato ga prinesite! Očka ima tvojo številko!

V tem času, vsem drugim, ki jim pravim: Ne verjamem v hribu. Samo to - hype.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here