Ringtone Mania!

Torej, sem dobil kamen, kaj naj napišem o mobilnih napravah ta teden in sem povedal prijatelju, da bom šel mimo in poklicati bolne [ ne bi si upal! - Urednik]. Med tem razpravom sem odsluženo vnesla v iskanje Google "Stoned o tem, kaj pisati o mobilnih napravah" in "Kodak za barvo", in veliko drugih stvari se je pojavilo v odgovor. Naredil sem " Innie, minnie, minne mo " in izbral članek z naslovom "Enostavno na mobilnih telefonih".

Ko sem nadaljeval z branjem o čudovitem izumu mobilnih naprav in njihovih pomembnih vlog v našem življenju, sem bil popolnoma prepleten, ko sem prebral to izjavo: "Dejansko je mobilna naprava lahko tudi najbolj nadležna, nepotrebna in časovno zapravljajoča naprava, ki kdajkoli izumil ... Prav tako je nadvse nadležno, ker njena neskončna zvonjenja povzročajo onesnaženost s hrupom v okolje ".

Moja usta sta se pogreznila, skoraj sem zaprla brskalnik. Mislil sem, da je to najbolj smešna stvar, ki sem jo dolgo časa prebral, potem pa me je nekaj zadrževalo, dokler nisem dokončal članka in začasno "premikanje paradigme", kar je pomenilo ta članek. Toliko mi je pomislil, da sem prišel do številnih vprašanj.

Mislim, da bo ta članek skozi vsa vprašanja. Ali so naše mobilne naprave prispevale tako ali drugače na to, kako nas ljudje zaznavajo ali gledajo? Ali so prispevali k motenju v našem okolju in ljudem v določeni točki življenja? Ali so na datum ali med vožnjo prinesli boj med vami in prijatelji? Vprašaj me o tem zadnjem, prosim!

Preberite tudi: iPhone 3GS Review: malo tega in tega

Ali ste bili v kinu in počutili si, kot da zgrabite gledalčev telefon in ga razbijete proti steni, ker je njegov telefon zazvonil sredi filma? Kakšna so naša pričakovanja od drugih mobilnih uporabnikov? Ali smo dolžni sami, da se zavedamo, kje smo v določenem času in obrnili svoje zvonce ali jih vsaj molčali? Ali ste morali svojemu kolegu ali prijatelju povedati, da spremeni svoj ton zvonjenja, ker sramuje vas ali organizacije, za katero delate?

Kaj se pričakuje od zaposlenih v podjetjih? Če ste vstopili v korporativno pisarno in slišali zvonjenje službe za pomoč uporabnikom, je bil Gangnam Style ali PSY-jev Oliver Twist, najprej kaj mislite o organizaciji, in drugič, kaj bi si mislili z njim?

Ali vaše melodije zvonjenja predstavljajo na način, ki je vaša osebnost? Ali povedo svoje razpoloženje ali fazo, v katerem živi vaše življenje v tem obdobju? Ali pokažejo svoj okus glasbe?

Kaj natančno vpliva na pesem ali zvonjenje, ki ga uporabljate? Ali jih določajo priložnosti / dogodki? Ali so vaše organizacije vljudno in posredno zahtevale, da svoje radijske zvonce uporabite kot način zvonjenja kot način trženja in oglaševanja vaše blagovne znamke? (ni prepričan, da se to ujema, vendar bi vam lahko dalo idejo, kaj je to, ne vem oo)

In zadnje vprašanje: Kakšen je vaš zvonjenje?

Moj? Pravkar sem spoznal zelo zaskrbljujočo stvar, medtem ko sem govoril s svojim prijateljem o tem, kako prazen sem ... Vidite, imam dva telefona. Jaz imenujem enega "dumb smart" telefon in to je Chris Brown's "Deuces" kot ringtone. Potem je pameten pametni telefon, ki ima Rihanin diamant kot melodijo zvonjenja. Ali lahko sedaj vidite grozljivo stvar? Hmmmm ...

Preberite tudi: Kako aktivirati odpiranje prstnih odtisov z zadnjo kamero telefona

Nazaj k tebi!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here