RIM bo operaterjem zagotovil novo BBM Mobile Gifting platformo

Mobile World Congress, Barcelona, ​​Španija - Research In Motion (RIM) (NASDAQ: RIMM; TSX: RIM) je danes napovedal načrte za inovativno mobilno platformo za prenos podatkov za prevoznike, ki bo enemu naročniku BlackBerry® omogočil uporabo svojih plačan račun za udobno, varno in takoj odobravanje in plačilo za čas, časovni razpored ali druge prevozne storitve, ki jih zahteva drug naročnik BlackBerry.

Inovativna mobilna platforma BBM bo integrirana s sistemi BlackBerry App World ™ in sistemom zaračunavanja operaterjev ter omogočila, da se naročniki BlackBerry-a z uporabo BBM ™ (BlackBerry® Messenger) obravnavajo neposredno s transakcijami, ki so varne, odkloniti. Platforma bo tudi omogočila prevoznikom, da bi lažje prodali čas prenosa na BlackBerry predplačniške naročnike (za lastno uporabo naročnika).

"RIM se zavzema za uskladitev s poslovnimi modeli letalskih prevoznikov, da bi zagotovili inovativne in ustrezne rešitve za mobilno poslovanje, " je povedal Jim Balsillie, sopredsednik RIM. "Obstajajo številni scenariji uporabe in okoliščine, ki jih je mogoče prilagoditi preko BBM mobilne gifting platforme po vsem svetu, vendar je za ljudi, ki so najlažje zamisliti in ceniti, poenostavljeno dejanje staršev, ki odobri zahtevo svojega otroka za dodatne minute minut ali nakup aplikacije z enim samim klikom z BBM. "

Uvedba takšnih priročnih in tesno integriranih storitev, ki temeljijo na mobilni platformi BBM, bo povečala mobilno poslovanje in omogočila prevoznikom, da svojim strankam zagotovijo edinstveno vrednost. Naročniki BlackBerryja bodo lahko kupovali ali darovali čas za oddajanje, aplikacije in druge prevozne storitve ter zaračunali nakupe na obstoječi postpaid ali predplačniški račun ali pa plačali nakupe prek različnih drugih načinov plačila.

Prav tako se glasi: Tigo začenja omrežje 4G v Tanzaniji


O raziskavah v gibanju
Podjetje Research In Motion (RIM), vodilno podjetje na področju brezžičnih inovacij, je leta 1999 revolucioniralo mobilno industrijo z uvedbo rešitve BlackBerry® v letu 1999. Danes BlackBerry izdelki in storitve uporabljajo milijoni kupcev po celem svetu, da ostanejo povezani z ljudmi in vsebino, ki je najpomembnejša v njihovem dnevu. Ustanovljen leta 1984 in s sedežem v Waterloo, Ontario, RIM upravlja pisarne v Severni Ameriki, Evropi, Aziji in Latinski Ameriki. RIM je naveden na borzi NASDAQ (NASDAQ: RIMM) in Toronto Stock Exchange (TSX: RIM). Za več informacij obiščite www.rim.com ali www.blackberry.com.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here