RIM sproži beta Native SDK za operacijski sistem BlackBerry Tablet

Danes RIM sproža beta Native SDK za BlackBerry Tablet OS, ki bo razvijalcem iger omogočal kodiranje v okolju C / C ++ in izkoristila globlji nabor API-jev.

Če želite pridobiti dostop do teh novih orodij in začeti ustvarjati in prenašati aplikacije za BlackBerry Tablet OS, se lahko razvijalci prijavijo za sodelovanje v zaprtem beta programu na //03268fe.netsolhost.com/bbbeta/ Zainteresirani razvijalci se morajo za beta hitro nanašati kot prostor je omejena in bo dodeljena na podlagi prvega nastopa prve storitve.

Kaj lahko storijo razvijalci?
Z uporabo OpenGL ES 2.0 API lahko razvijalci ustvarijo bogate in vizualno osupljive 2D in 3D igre za BlackBerry PlayBook. Native SDK omogoča razvijalcem, da neposredno izkoristijo moč, ki je povezana z BlackBerry PlayBook. Razvijalci bodo lahko gradili zmogljive igre z več nitmi. Odličen primer vmesnika in grafike, ki se lahko gradi, je Need For Speed ​​(//blogs.blackberry.com/2011/02/blackberry-playbook-need-for-speed-demo-video/).

Native SDK podpira merilnik pospeška, usmerjenost naprave in druge funkcije naprave ter številne knjižnice, skladne z POSIX, ki bodo razvijalcem, ki prenašajo obstoječe igre, pomagali.

Native SDK vključuje QNX® Momentics Tool Suite, ki je integrirano razvojno okolje, ki temelji na Eclipse. QNX Momentics omogoča pomnilniško profiliranje, debugging aplikacij in statistiko uporabe pomnilnika. To bo razvijalcem pomagalo pri razhroščanju naprednih programov, vključno z aplikacijami OpenGL za pospešeno strojno opremo.

Več informacij o hitrih in učinkovitih API-jih, ki jih ponujajo Native SDK in s tem povezane koristi za razvijalce, najdete na //devblog.blackberry.com/2011/08/nativesdk-for-blackberry-tablet-os-closed-beta.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here