RIM predstavlja nov pametni telefon BlackBerry Curve 3G (9300)

Raziskava In Motion (RIM) je danes objavila nov BlackBerry® Curve ™ 3G, 9300.

Pametni telefon BlackBerry Curve 3G ima udobno polno QWERTY tipkovnico za hitro, natančno tipkanje, optično sledilno ploščo za navigacijo s tekočino, vgrajen GPS in Wi-Fi®, kot tudi namenske medijske tipke, tako da lahko ljubitelji glasbe preprosto dostopajo do svojih melodij, medtem ko na poti.

Novi pametni telefon ima tudi 2 milijona slikovnih pik kamero, ki lahko snema video in režo za microSD / SDHC, ki podpira do 32 GB pomnilniške kartice za shranjevanje medijev. Podpora za omrežja 3G omogoča hitrejše brskanje, glasnejšo pretakanje glasbe in uporabnikom omogoča, da med brskanjem po spletu, takojšnjim sporočilom s BlackBerry® Messengerjem (BBM ™) ali s skupno rabo svoje lokacije s prijatelji na priljubljenih spletnih mestih družabnih omrežij omogočajo govor v telefonu.

BlackBerry Curve 3G dobavi s BlackBerry® 5 in je pripravljen na BlackBerry® 6. BlackBerry 6 je nov operacijski sistem za pametne telefone BlackBerry®, ki je bil objavljen prejšnji teden. Pričakuje se, da bo BlackBerry 6 na voljo za BlackBerry Curve 3G v skladu s potrdili o prevoznikih v prihodnjih mesecih.

Vir: uradno obvestilo za javnost RIM

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here