Od 3. do 5. maja bo RIM gostila svetovno konferenco BlackBerry


Waterloo, ON - Research In Motion (RIM) (NASDAQ: RIMM; TSX: RIM) bo gostil konferenco BlackBerry World ™ od 3. do 5. maja 2011 v Orlandu na Floridi. BlackBerry World nudi najnovejše informacije o platformi BlackBerry poslovnim vodjem, strokovnjakom za IT, partnerjem BlackBerry Channel, prodajalcem programske opreme in ponudnikom rešitev.

BlackBerry World bo udeležencem omogočil, da bodo prejeli mnenje strokovnjakov iz industrije, mrežo z vrstniki in dobili poglobljen pregled izdelkov in storitev BlackBerry. V njem bodo predstavljeni nekateri od vodilnih današnjih mobilnih mislecev, več kot 100 sejmov, laboratorij za roke, usposabljanje BlackBerry, možnosti certificiranja in še več.

Pričakuje se, da bo več kot 150 sponzorjev iz celotne panoge sodelovalo pri predstavitvi in ​​razpravljanju o svojih izdelkih in storitvah v okviru rešitve Showings. Udeleženci programa BlackBerry World bodo imeli tudi priložnost pridobiti dragocene izkušnje z najnovejšimi izdelki BlackBerry, vključno z novim tabličnim računalnikom BlackBerry® PlayBook ™.

Platinum sponzorji BlackBerry World 2011 vključujejo Adobe, CSC, IBM in SAP. Zlati sponzorji vključujejo 20: 20mobile, AT & T, BoxTone, Brightpoint, Brightstar, Cisco, EMS, Fixmo, HP, Mitel Networks, Open Text, Sprint, T-Mobile USA, Verizon Wireless, VOX Mobile in Zenprise. Za popoln seznam sponzorjev obiščite //www.blackberryworld.com/sponsors.

Skladbe in seje
WES skladbe: skladbe brezžičnega podjetniškega simpozija (WES) na BlackBerry Worldu bodo udeležencem zagotovile vpogled v analitike industrije in druge strokovnjake o tem, kako rešitev BlackBerry® ustreza današnjim poslovnim, informacijskim in razvojnim potrebam.

WES skladbe na BlackBerry World vključujejo:

  • BlackBerry rešitev za vašo organizacijo in industrijo
  • Izdelki BlackBerry in namestitve
  • Mobilizacija podjetja za največji poslovni učinek
  • Mobilna strategija: ključni trendi oblikovanja odločitev v letu 2011
  • Vodje mobilnih rešitev
Preberite tudi: Specifikacije Wiko Lenny

Več podrobnosti o teh sejah je na voljo na: //www.blackberryworld.com/content/tracks-and-sessions/wes.

Kanali: Partnerski kanali BlackBerry Channel lahko izbirajo med več ekskluzivnimi skladbami, ki jim pomagajo povečati svoje znanje o rešitvi BlackBerry, razpravljati o poslovnih priložnosti in preučiti najboljše prakse. Kanalski partnerji vključujejo globalne prevoznike / brezžične operaterje, podružnice prevoznikov, trgovce, nacionalne trgovce na drobno, distributerje in prodajne posrednike IT.

-Večina-

Kanale v programu BlackBerry World vključujejo *:

  • Dotaknite se na potrošniški trg
  • Ciljanje na podjetniško priložnost
  • Pridobivanje konkurenčnega položaja na trgu malih in srednje velikih podjetij
  • Vse BlackBerry

Na voljo tudi letos za skupnost partnerjev BlackBerry Channel Partnerja je splošna seja partnerja BlackBerry Channel, ki bo potekala v torek, 3. maja, ob 13:00.

Več podrobnosti o teh sejah je na voljo na spletni strani: //www.blackberryworld.com/content/tracks-and-sessions/channel.

* Dostop do sej preusmerjanja kanalov poteka samo s povabilom.

Vrh Summit BlackBerry: Summit BlackBerry Alliance bo potekal tudi pred BlackBerry World v ponedeljek, 2. maja 2011 in je ekskluzivni dogodek za člane BlackBerry Alliance. Člani BlackBerry Alliance bodo prejeli posodobitve na platformi BlackBerry in imeli bodo možnost povezovanja s skupinami za razvoj podjetij RIM. Člani BlackBerry Alliance vključujejo ISV, ponudnike vsebin, razvijalce, sistemske integratorje, gostitelje, ponudnike profesionalnih storitev in partnerje platform.

Člani BlackBerry Alliance lahko izvedo več o vrhu BlackBerry Alliance.

Več o BlackBerry World lahko preberete na www.blackberryworld.com

O raziskavah v gibanju
Podjetje Research In Motion (RIM), vodilno podjetje na področju brezžičnih inovacij, je leta 1999 revolucioniralo mobilno industrijo z uvedbo rešitve BlackBerry® v letu 1999. Danes BlackBerry izdelki in storitve uporabljajo milijoni kupcev po celem svetu, da ostanejo povezani z ljudmi in vsebino, ki je najpomembnejša v njihovem dnevu. Ustanovljen leta 1984 in s sedežem v Waterloo, Ontario, RIM upravlja pisarne v Severni Ameriki, Evropi, Aziji in Latinski Ameriki. RIM je naveden na borzi NASDAQ (NASDAQ: RIMM) in Toronto Stock Exchange (TSX: RIM). Za več informacij obiščite www.rim.com ali www.blackberry.com.

Prav tako se glasi: BlackBerry vrže v dvojedrno tablico - Playbook

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here