RIM napoveduje pametne telefone BlackBerry 7 OS - krepko 9900, krepko 9930, Torch 9810, Torch 9850 in Torch 9860

WATERLOO, ONTARIO - (3. avgusta 2011) - Raziskave v gibanju (RIM) (NASDAQ: RIMM) (TSX: RIM) so danes objavile načrte za uvedbo 5 novih pametnih telefonov BlackBerry® na osnovi operacijskega sistema BlackBerry® 7 (OS). RIM v sodelovanju s prevozniki in distribucijskimi partnerji po vsem svetu razvija dva nova BlackBerry® Bold ™ modela in tri nove modele BlackBerry® Torch ™, ki vodijo močan novi BlackBerry® 7 OS.

Začetek te družine telefonov bo največji svetovni zagon RIM-a, več kot 225 prevoznikov in distribucijskih partnerjev pa je že začelo ali zaključilo več kot 500 certifikacijskih programov za te 5 novih prenosnih enot.

Z naslednjo generacijo strojne in programske platforme RIM, ti pet novih pametnih telefonov, ki temeljijo na BlackBerry 7, uporabnikom ponujajo različne modele, ki jih lahko izbirajo in zagotavljajo vrhunsko komunikacijo, multimedijo in produktivnost.

Novi BlackBerry® Bold ™ 9900 in 9930 so najtanjši pametni telefoni podjetja RIM, od katerih vsaka ponuja veliko tipkovnico in briljanten zaslon na dotik. Novi pametni telefon BlackBerry® Torch ™ 9810 temelji na priljubljenosti BlackBerry® Torch ™ 9800 in združuje velik zaslon na dotik s priročno tipkovnico za drsenje. BlackBerry® Torch ™ 9850 in 9860 predstavita popolnoma nov dizajn z vsemi dotiki, ki ima do sedaj največji zaslon na pametnem telefonu BlackBerry®.

"To je največji globalni začetek pametnih telefonov BlackBerry v naši zgodovini, " je povedal Mike Lazaridis, predsednik in izvršni direktor raziskave Research In Motion. "Rešitev BlackBerry ponuja vrhunsko izkušnjo mobilnih komunikacij, ki jo imajo kupci in mislimo, da bodo navdušeni nad hitrejšo zmogljivostjo, izboljšanim brskanjem in bogatejšo multimedijo, ki jo ponujajo ti novi BlackBerry Bold in BlackBerry Torch pametni telefoni."

Naslednja generacija BlackBerry 7 OS
BlackBerry 7 uvaja brskalnik BlackBerry naslednje generacije z znatno hitrejšo in bolj tekočo spletno izkušnjo brskanja, ki je med najboljšimi v industriji. Združevanje drastično izboljšane zmogljivosti naprednega brskalnika brskalnika WebKit skupaj z zmogljivimi izboljšavami strojne opreme, ki so na voljo v pametnih telefonih s tehnologijo BlackBerry 7, prinaša rezultate brskanja, ki so do 40% hitrejši od pametnih telefonov, ki temeljijo na BlackBerry® 6 in do 100% hitreje kot pri BlackBerry® 5 ki temeljijo na pametnih telefonih *. Dodatne izboljšave te brskalnikov BlackBerry naslednje generacije so optimizirale tudi povečavo in pomikanje za bolj gladko spletno navigacijo in optimizirano delovanje HTML5 za neverjetne igre na srečo in video.

Preberite tudi: Pregled: brezžična polnilna plošča in blazina Nokia z Fatboy

Novi pametni telefoni podjetja RIM, ki temeljijo na BlackBerry 7, so opremljeni tudi s tehnologijo Liquid Graphics ™, pri čemer vsak pametni telefon združuje visoko zmogljiv grafični procesor z neverjetno hitrim procesorjem in osupljivim zaslonom visoke ločljivosti, ki omogoča izjemno odziven vmesnik na dotik z neverjetno hitro in gladko grafiko.

Poleg tega pametni telefoni, ki temeljijo na BlackBerry 7, nadaljujejo tradicijo zagotavljanja najboljše izkušnje mobilnih komunikacij na svetu z visoko rafiniranim in integriranim sklopom telefonov, e-pošte, sporočil in socialnih aplikacij, ki omogočajo povezovanje in produktivnost uporabnikov skozi ves dan. Nedavne izboljšave vključujejo najnovejšo izdajo BBM ™ (BlackBerry® Messenger), ki zdaj razširi izkušnjo BBM v realnem času v številne druge aplikacije (glej ločeno obvestilo 28. julija 2011). Posodobljena aplikacija Družabna omrežja (2.0) je bila razširjena, da bi posnela posodobitve iz medijev, poddaj in priljubljenih v enem konsolidiranem pogledu. Nova aplikacija Facebook® za BlackBerry pametne telefone (2.0) uvaja funkcije, kot je Facebook klepet in BBM integracija, ki uporabnikom omogočajo lažje povezovanje s prijatelji v Facebooku v realnem času.

BlackBerry 7 OS vključuje tudi številne druge vnaprej naložene aplikacije in integrirano funkcionalnost za večjo produktivnost in sodelovanje neposredno iz škatle. Premium različica Documents To Go je zdaj brezplačna, saj ponuja uporabnikom zmogljive funkcije za urejanje dokumentov, kot tudi navidezni pregledovalnik dokumentov PDF. BlackBerry® Protect je tudi vnaprej naložen **, ki strankam zagotavlja mir, da se lahko osebni podatki varnostno kopirajo in zaščitijo v oblaku. BlackBerry® Balance (objavljen 2. maja 2011) je zdaj integriran v BlackBerry 7, kar omogoča uporabnikom, da uživajo v popolni izkušnji BlackBerry pametnega telefona za delovne in osebne namene, ne da bi ogrozili potrebe IT oddelka za napredne varnostne in informacijske kontrole. In nadalje, popularna zmogljivost univerzalnega iskanja je bila izboljšana s podporo za glasovno aktivirano iskanje, tako da uporabniki zdaj lahko preprosto govorijo, da začnejo poiskati svojo napravo in splet za informacije.

Prav tako se glasi: Lowcost Android 2.2 Tablet (Wonder Media)

Nova platforma, ki temelji na zmogljivosti
RIM-jeva linija BlackBerry pametnih telefonov naslednje generacije je zgrajena na novi platformi, ki temelji na zmogljivosti, ki jo poganja najnovejša programska in strojna oprema BlackBerry. Poleg podpore novega BlackBerry 7 operacijskega sistema vsak pametni telefon ponuja tudi vrsto močnih izboljšav strojne opreme, vključno s procesorjem 1, 2 GHz, snemanjem videoposnetkov visoke ločljivosti, 24-bitno grafiko z visoko ločljivostjo in naprednimi senzorji, ki omogočajo nove aplikacije z razširjeno realnostjo, kot je Wikitude, ki lahko biti brezhibno integriran z BBM 6 - vsi so namenjeni zagotavljanju vrhunske komunikacije, multimedije in produktivnosti za uporabnike po vsem svetu.

BlackBerry Bold 9900 in 9930 pametne telefone z zaslonom na dotik in tipkovnico
BlackBerry Bold 9900 serija je najtanjši BlackBerry pametni telefon (samo pri 10, 5 mm) in prvi, ki ponuja popolno povezavo z visoko zmogljivo tipkovnico in zaslonom na dotik, integriran v ikoničnem dizajnu BlackBerry Bold. Novi BlackBerry Bold 9900 in 9930 so tudi prvi BlackBerry pametni telefoni, ki vključujejo vgrajeno podporo za NFC (Near Field Communications), novo tehnologijo, ki omogoča veliko novih in vznemirljivih zmogljivosti, vključno z zmožnostjo seznanjanja dodatne opreme ali branja oznak SmartPoster z preprosto tapkanje pametnega telefona. Odlikuje ga čudovit dizajn, neverjetno učinkovita tipkovnica in briljanten zaslon na dotik, serija BlackBerry Bold 9900 je izdelana iz premium materialov, vključno z okvirjem iz nerjavečega jekla, ki omogoča čudovit dotik na resnično izjemen pametni telefon.

BlackBerry Torch 9810 pametni telefon z zaslonom na dotik in tipkovnico za slide-out
Na podlagi popularne zasnove BlackBerry Torch 9800 je novi BlackBerry Torch 9810 hitrejši in bolj fluiden s funkcijami strojne opreme z visoko zmogljivostjo in novim BlackBerry 7 operacijskim sistemom, ki zagotavlja izboljšano multimedijsko izkušnjo. BlackBerry Torch 9810 ima velik 3, 2-palčni zaslon visoke ločljivosti in značilno tipkovnico BlackBerry, ki omogoča preprosto premikanje, kar omogoča hitrejše tipkanje.

Prav tako se glasi: Kako lahko načrt majhnega podjetja pomaga vašemu MSP / zagonu

All-Touch BlackBerry Torch 9850 in 9860 pametne telefone
BlackBerry Torch 9850 in 9860 pametne telefone ponujajo hitro in fluidno BlackBerry 7 izkušnjo v elegantni novi zasnovi z vsemi dotiki. S spektakularnim novim 3, 7-palčnim zaslonom, ki je največji na BlackBerry pametnem telefonu, so novi pametni telefoni BlackBerry Torch 9850 in 9860 z vsemi dotiki optimizirani za prikazovanje spletnih strani, fotografij, videoposnetkov in močnih igralnih izkušenj ter še vedno zagotavljajo komunikacijo v realnem času in izkušnjo sodelovanja, ki jo imajo številni uporabniki BlackBerryovih pametnih telefonov po vsem svetu.

Razpoložljivost
Naslednja generacija pametnih telefonov BlackBerry bo začela biti na voljo od prevoznikov po vsem svetu, ki se bodo začele kasneje tega meseca. Datumi razpoložljivosti za določene naprave določenih prevoznikov bodo objavljeni v sodelovanju z RIM-jevimi partnerji.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here