Ponovno pregledovanje Nexusa 5X: navdušenje pravočasnih posodobitev programske opreme za Android

Nexus 5X se je začel leta 2015 z Androidom 6 Marshmallow. Programska oprema je dobila preko Android 7 Nougat in vse do Androida 8 Oreo. Ta precej pametni telefon je Google za LG. Zato je tako nadležno, da je LG's 2017 vodilni, G6, še vedno zaljubljen v Android 7 Nougat.

LG ni edini krivec pri zagotavljanju večjih posodobitev programske opreme pozno na njihove vodilne blagajne. Od galerije S8 do vodilnih blagovnih znamk ZTE, Lenovo in drugih, je to zgodba o posodobitvah, ki se počasi izvajajo. Poleg Google, Nokia in BlackBerry vsak drugi proizvajalec Android počasi sprosti posodobitve programske opreme v svoje naprave. Celo naprave Android One ponavadi dobijo posodobitve programske opreme precej pozno.

In če te naprave niso vodilni, bi morda pozabili tudi posodobitve programske opreme.

Nokia je edini proizvajalec pametnih telefonov, ki ponuja zagotovljene posodobitve programske opreme vsem svojim napravam - od proračuna do vodilne blagajne. Google in Nokia zagotavljata dve leti večjih posodobitev programske opreme za svoje pametne telefone. Uporaba bližnjih različic trgovanja Android OS lažje, seveda.

Seveda, obstoječa Apple-ova linijska linija, ki je vsekakor zibala najnovejšo različico iOS-a.

Nexus 5X od sežnja do Oreo

Ta vikend sem igral z Nexusom 5X in začel še veliko več za najnovejšo programsko opremo na mojem LG G6. Medtem ko je 5X prešel preko Android 7 Nougat na Android 8.1 Oreo, morajo čakati uporabniki številnih drugih vodilnih blagovnih znamk. Moj G6 bo moral počakati do junija 2018, da uživa ugodnosti Orea, če verjamete v razpoložljive informacije.

Prav tako se glasi: Dobre novice! Zdaj lahko igrate Subway Surfers na računalniku

Nexus 5X ima 5, 2-palčni zaslon in 16 GB notranjega pomnilnika. Njegova 2 GB RAM-a in baterija 2500 Ah sta morda največja pomanjkljivost, čista izkušnja z Androidom pa dobro deluje z RAM-om. Akumulator 2500mAh vas bo komaj dobil čez dan.

Še vedno, če ste po pogojni napravi, ki se dobro prodaja na trgu in ki ima najnovejšo programsko opremo, si oglejte Nexus 5X. Verjetno boste našli med 150 in 200 evri - in uporabljeno napravo za manj. V teku je zagotovljenega obdobja posodobitve programske opreme, vendar to ne pomeni nujno, da ne bo več prejemalo posodobitev. Nobenega jamstva ni, da bo.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here