Pregled: ZUS Smart Car Finder in Dual USB avto polnilnik

Ko je paket prišel Mobility Arena, ni bilo nič o tem, da je kdo predstavil, kako resnično čudovit in inovativen avto polnilnik je lahko. Seveda je tudi možnost, da napolnimo dve napravi istočasno. Toda ZUS Smart Car Finder in Dual USB avto polnilnik je uspelo nas zmagati z veliko več kot le to.

Prodajni paket je preprost, vendar trden. Edini element v njej je bil polnilec. In to je lepo zasnovan. Ljudje, ki se obkrožajo okoli mene, vedo, da v mojem avtomobilu ni pomanjkanja polnilcev. Videl sem polnilce, in to je lepo videti.

Ima dve USB priključki - eno na obeh straneh. Na zgornji strani ima tudi tri bele LED luči. To je to. Ali pa smo mislili.

Obstaja aplikacija za to!

Naslednja stvar, ki smo jo hitro ugotovili, je, da ima ZUS polnilnik spremljevalno aplikacijo. Zanimivo. Pravilno se imenuje "ZUS - Smart Car Locator". Prenesel sem ga v Googlu Play in ga nato namestil in uporabljal. Zahteva uporabniški račun, ki sem ga ustvaril v jiffy.

Aplikacija ZUS Smart Car Finder je takoj začela iskati svoj avto. No, za polnilec dejansko. Moral sem biti v bližini avtomobila, da ga nastavim. Ali, natančneje, mora biti polnilnik ZUS priključen in aktiven v avtomobilu.

Prvič, dovolj sem zasukal ključ za napajanje naprav in vključil polnilnik ZUS. Takoj je aplikacija povezana z avto, kar mi daje možnost, da preverim napetost akumulatorja v realnem času. O fant! To je bilo zanimivo. Kdo je vedel? Takoj sem bila prodana. Imam majhno branje akumulatorja in skoraj panično (to je nizka slika, ki jo boste videli spodaj). Potem sem dal avtomobilski motor in ponovno testiral. Tukaj je poročilo o avtomobilski bateriji:

Preberite tudi: TECNO, ki bo v letu 2015 uvedel pametni telefon pod 30 dolarjev

Aplikacija ZUS Smart Car Finder omogoča tudi prikaz trenutne lokacije avtomobila na vmesniku za zemljevide, podobno kot pri uporabi Google Zemljevidov, TUKAJ, Gremo ali Uber. Kaj počne, takoj shranite mesto vašega avtomobila, ko zapustite vozilo.

Oddaljil se od avtomobila, aplikacija me je posodabljala, kako daleč sem. Seveda ta funkcija uporablja GPS vašega telefona, zato morate vklopiti lokacijo. Celotna ideja je, da če ste parkirali vaš avto v velikem nakupovalnem središču, ga je enostavno poiskati, ko ste pripravljeni na odhod. Plus, lahko pride samo, če bo vaš avto ukraden.

Če povlečete s puščičnimi tipkami na dnu zaslona, ​​na zemljevidu prikaže lokacijo vozila:

Nazadnje - in to je avtomobilski polnilnik konec koncev - lahko napolnite dve napravi istočasno. Ja. Še boljše je, da ima vgrajeno nekakšno hitro napolnjeno napravo. ZUS trdi, da običajne naprave zaračuna približno dvakratno hitrostjo običajnih polnilnikov za avtomobile. To je težko preveriti, vendar se hitreje zaračuna. Ne morem ugotoviti, ali je polnjenje dvakrat hitrejše. Sedeč v avtu, da napolni telefon dovolj dolgo, da izmeri čas, ni ravno vznemirljiv predlog. Pravzaprav bi morali opraviti dve različni operaciji polnjenja - enega z običajnim polnilnikom in drugi z ZUS - za merjenje.

Vrata USB so obrnljiva, polnilnik pa ima zelo lepo razsvetljavo, ki je v temi koristna. Prav tako ponuja številne funkcije in možnosti v meniju Nastavitve. Te vključujejo globalne nastavitve, kilometrino, skupinsko družino, monitor za zdravje baterije in podrobnosti o vašem vozilu.

Preberite tudi: HERE Zemljevidi so zdaj na voljo v trgovini Amazon, vendar ..

Nisem si mislil, da bi me lahko avtomobilski polnilnik toliko navdušil. Dvojni avtomobilski polnilnik ZUS je pravkar naredil. Zelo priporočljivo.

Prenesite ZUS Car finder

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here