Pregled Zainovega mobilnega portala, Z-Zone

Zain Nigeria je pred kratkim prenovila svoj WAP / mobilni portal, preimenoval jo je "Z-Zone". Domača stran portala je svetla, privlačna in dobro razporejena. Z črno ozadje in barvnimi gumbi, je Z-Zone všeč.

Spletna stran športnih povezav na Hot Picks, verske, melodije, novice in šport, igre, Wallpapers & Animations, video posnetki, povratne informacije in še več.

Kolikor lahko povem, je vse na portalu Z-Zone komercialno. To pomeni, da morate plačati za dostop do njih. Pristojbine se odštejejo od vašega časovnega časa, ki je sijajno in enostavno. Ko izberete želeno vsebino, lahko sprejmete račun. Ko kliknete »Sprejmem«, se pristojbina odšteje od vašega stanja in vaš prenos ali element je predstavljen.

Za Z-Zone ni nič zapletenega, nakupni mehanizem pa je enostaven, ko se odločite deliti z vašim denarjem.

Obstaja pa še en vidik, ki je nekoliko nadležen - navigacija. Tukaj je scenarij: če želite prebrati novico, potrebujete 5 (to je pet) kliki eno domačo stran, da pridete do strani, kjer ste predstavljeni z informacijami:

Vsebino iz Zainforja boste kupili za ceno 20 NGN. Za nadaljevanje kliknite »Sprejmem«.

Odvisno od ionov, kaj še želite, lahko zahteva več kot pet korakov.

Po mojem mnenju je pet korakov preveč. Morda Zain lahko ponovno dela navigacijo, da prenese podkategorije? Na primer, pod News & Sports na domači strani je lahko neurejen seznam podkategorij. To samodejno zmanjša korake od pet do štiri.

Preberite tudi: Ta novi telefon Xiaomi Qin 4G je AI-powered (Xiaomi Qin 1s)

Če se dosledno izvajajo v različnih menijih, naročniku ni treba klikniti več kot treh menijev, da bi dobili večino elementov.

Oglejte si Z-Zone v telefonu na spletnem mestu wap.ng.zain.com.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here