Pregled: X-mini v1.1 zunanji zvočnik kapsule

Avdio predvajanje je že dolgo ključnega pomena med mnogimi uporabniki mobilnih telefonov. Vendar reprodukcija zvoka ni bila vedno primerljiva na številnih mobilnih telefonih.

Nekateri proizvajalci imajo precej dobre rezultate z avdio predvajanjem, vendar tudi pri tem ne merijo s kakovostjo zvoka, na katerega so se uporabniki navadili. Tudi če imate iPhone 4 ali Nokia N8 - dve najboljši pri reprodukciji zvoka - dober zunanji zvočnik pomeni še prijetnejšo glasbeno doživetje.

Vnesite prenosne zvočnike

Tukaj prihajajo prenosni zvočniki. X-mini zvočnik sem dobil konec lanskega leta, potem ko sem užival demo od prodajalca.

Takoj sem bil navdušen nad nivojem glasnosti in nizkih tonov (nekaj, kar resno manjka na večini mobilnih telefonov).

Nisem strokovnjak za avdio reprodukcijo in podobno, vendar uživam v poslušanju glasbe na telefonu in moj X-mini zvočnik je preprosto naredil bolj prijetno.

X-mini ima kabelsko režo mini-USB s priloženim 3, 5-milimetrskim avdio kabelom, zato vašemu telefonu potrebuje vrata za to. Kabel ima tudi USB priključek za polnjenje iz računalnika. Če imate tudi mini-USB polnilnik, to deluje za polnjenje.

Mini-USB kabel s podaljšanim 3, 5 mm kabelom za zvok
Še en 3, 5 mm priključek - za čas, ko morate hkrati polniti in igrati?

Zvočnik X-mini v1.1 Capsule prinaša bogato zvočno sliko in užival sem ga zelo veliko. Ena od ključnih lastnosti, ki jih iščem, ko kupim telefon je 3, 5-milimetrska avdio reža. To je bistvenega pomena za mene, saj ljubim svojo glasbo in uživam plesno strašno.

Ne uporabljam ga le s telefonom, ampak tudi z mojim netbookom, katerega zvočna reprodukcija pušča veliko želenega.

Prav tako se glasi: Koliko naprav ste zaračunavali vsak dan?

Odvisno od tega, ali želite eno enoto ali dvojno enoto, se cene gibljejo med N6.000 in N15.000, tudi glede na to, kje izgledate.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here