Pregled: Twitter za BlackBerry 3.0.0.20

RIM je pred kratkim izdal novo različico Twitterja za BlackBerry. Ta različica ima veliko izboljšav in novih funkcij v primerjavi s prejšnjimi. Oglejmo si prednosti te posodobitve in katere funkcije še vedno manjkajo.

Prednosti:

 1. Povezljivost BBM. Ta možnost vam omogoča, da svoje tweete objavite kot svoj status BBM.
 2. Poleg "yFrog" in "TwitPic" je dodana storitev za nalaganje "Cvrkutati". To je bila zelo potrebna funkcija, saj so fotografije, objavljene prek Twitterja, hitreje kot fotografije, ki so bile prenesene s storitvijo fotografij yFrog / TwitPic.
 3. URL se samodejno skrajša. Lahko samo kopirate in prilepite celoten dolg URL spletnega mesta, ki ga želite dati v skupno rabo v Cvrkutati, in ta aplikacija bo objavila s krajšim URL-jem.
 4. Elegantna zasnova časovnice. Tweets so bolj priročni za branje.
 5. V prejšnjih različicah je časovna vrstica pokazala, kako dolgo je bil objavljen določen tweet. Na primer: 35m, 3 ure. Toda, če smo izbrali določen tweet in si ogledali podrobnosti, ki jih nismo mogli natančno ogledati, ko je bil objavljen tweet. Edina stvar, ki jo vidimo, je pred 5 urami ali kaj podobnega. Toda v tej različici je točen čas prikazan, ko je izbran tweet.
 6. Izboljšano obvestilo za sporočila in omembe.

V tej različici so izboljšave prejšnje različice, ne da bi se zmotili obstoječe prednosti. Vendar pa je v tej aplikaciji za Cvrkutati nekaj pomembnih funkcij, ki jih je treba uvesti. So:

 1. Poveži, Odkrij in Aktiviraj zavihek.
 2. Možnost »Kopiraj povezavo do tweet«. Ta funkcija je zelo koristna, če želite vdelati tweet ali se sklicevati na stari tweet.
 3. Ko je časovna os osvežena, ta aplikacija pregleda zadnji objavljeni tweet. Torej morate ročno pomakniti navzdol in najti zadnjo branje tweet. Aplikacija bi morala kazati na zadnji prebrisan tweet tudi po osvežitvi časovne premice (kot je aplikacija Twitter za iPhone)
 4. Ko gledate en sam čarovnik s časovnega okvira, mora aplikacija prikazati skupno število tweetov na časovni premici. Na primer: 23 od 100. To vam daje jasno predstavo o tem, koliko tweetov ste zamudili, medtem ko ste spali, ali koliko tweetov so včeraj objavili ljudje, ki jih spremljate. Ta funkcija je zdaj odstranjena iz Cvrkutati za iPhone. To je zelo preprosta značilnost z velikim pomenom.
 5. Najboljši tweets. Čeprav je Twitter predstavil kartico »Odkrij«. Sestavljajo jo vrhunske novice po vsem svetu in povezava do članka z novicami. Toda to ni alternativa funkciji Top Tweets, ki prikazuje 15 top tweets v katerem koli določenem trenutku, odvisno od števila ReTweets. Ta funkcija Top Tweet vam omogoča, da poznate najnovejši rezultat nogometne tekme, ki ga Discover Tab ne. Top Tweets mora obstajati skupaj z Top Stories.
 6. Integracija Instagrama. Cvrkutati za BlackBerry zdaj ogledujejo fotografije, naložene s storitvijo yFrog, twitpic, lockerz in domačo fotografijo s Cvrkutati. Toda, če si želite ogledati fotografije, ki so jih ljudje, ki jih spremljate, naložili preko Instagrama, jih morate videti v domačem brskalniku BlackBerry. To je nekakšno odvračanje in časovno potratno. Zato lahko ta aplikacija integrira storitev Instagram tudi v časovni premici, saj več in več uporabnikov uporablja Instagram za prenos fotografij.
Preberite tudi: zgodba o enem pametnem telefonu in dveh omrežjih; ali kako sem dobil svoj utor

Če naslednja posodobitev vsebuje vse manjkajoče elemente, ki sem jih omenil zgoraj, potem je Twitter za Blackberry lahko brez dvoma najbolj priljubljena aplikacija za Twitter.

Prenesite Twitter za BlackBerry v3.0.0.20.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here