Pregled: Spinlet za Android


PREGLED

DOBRO: brezplačen prenos glasbe; legitimna platforma za nakup glasbe s precej široko paleto umetnikov; uporablja telefonski kredit za nakup v aplikaciji "Spinlet credits"

LAHKO: prenesena glasba je v lastniškem formatu in je ni mogoče dati v skupno rabo; več hroščev, vključno s predvajanjem glasbe in nakupom kreditov; zahteva, da imate hitro aktivno podatkovno povezavo za pretakanje / prenos pesmi.

PREGLED

SPINLET 101

Spinlet je storitev distribucije glasbe, ki upa, da bo služila kot digitalni most med umetniki in potrošniki. Danes bom pregledal aplikacijo Spinlet za Android. S Spinletom dobite glasbo iz precej širokega nabora glasbenikov z nekaterimi klasiki, kot so legendarni Sir Victor Uwaifo.

UPORABNIŠKI VMESNIK:

Del tega uporabniškega vmesnika bo razdeljen na tri dele: Glasba, Trgovina in Prijatelji glede na tri glavne značilnosti aplikacije. Še ena stvar, ki jo je treba poudariti, je, da je vmesnik precej intuitiven, povprečni uporabnik pa mora biti sposoben priti do težav z načinom, kako deluje aplikacija v kratkem času.

INTERFEJ UPORABNIKA: GLASBA

Prva glavna značilnost aplikacije Spinlet for Android je glasba. Glasba je, če je glasba v vaši napravi skupaj z glasbo, ki ste jo prenesli iz programa Spinlet. Morate biti opozorjeni, da samo pesmi pesmi albumov in umetnikov, ki zapuščajo poglede posameznih skladb.
Druga težava, ki jo imam, je, da imate omejene možnosti, medtem ko predvajate skladbo z veliko manjkajočo funkcijo, izenačevalec, da bi se prilagodili trenutni skladbi.

INTERFEJ UPORABNIKA: SHORE

V skladišču lahko brskate po skladbah. Druge stvari, ki jih lahko naredite, so tok pesmi in prenos kupljenih pesmi. Odprite trgovino in vas predstavijo s štirimi zavihki in sicer: Najbolj prodajani, Nedavna javnost, Žanri in Odkrijte me . Po štirih zavihkih se prikažejo predstavljene skladbe (natančno 22 skladb). Vedno je lokalni in globalni zavihek v kateremkoli zavihku, ki ga izberete, vendar z globalno glasbo predpostavljam, da pomenijo mednarodne izvajalce in so tam precej skromni.

Preberite tudi: Nokia Messaging in Mail for Exchange sta na voljo za 5800, 5530 in X6-00

Če želite iskati glasbo, se lahko dotaknete ikone za iskanje. Po privzetih iskalnih poizvedbah se umetniki prikažejo z možnostjo preklopa na dva druga zavihka, in sicer Albumi in pesmi. Če glasba, ki ste jo iskali, ni pod umetnikom, ampak pod pesmijo bo označena z modrim klicem.

INTERFEJ UPORABNIKA: PRIJATELJI

Tretja glavna funkcija aplikacije Spinlet za Android je, da lahko dodate svoje prijatelje, ki uporabljajo Spinletovo aplikacijo. To ni omejeno na Android, saj lahko dodate prijatelje, ki uporabljajo aplikacijo Spinlet na Symbian ali Blackberry.

Za ta pregled sem poslal prošnjo prijatelju Yinki, ki uporablja Spinlet na svojem pametnem telefonu Symbian. Ko odprete zavihek Prijatelji, vam je predstavljen zavihek »Moj profil«, na katerega lahko kliknete, da si ogledate svoj celoten profil v programu Spinlet. Če ste dodali prijatelja v omrežje Spinlet, si v tem zavihku ogledate tudi svoje predale v skupno rabo.

Obstajata tudi dva druga zavihka, ki sta imenovana » Prijatelji in sporočila« . Na kartici »Prijatelji« so vam na voljo dve možnosti, da povabite prijatelja in iščete prijatelja. Če na seznamu že imate prijatelja, si lahko tam ogledate svoj profil. Nekaj, ki ga je treba omeniti je, da morate poznati uporabniško ime vašega prijatelja, drugače ga ne boste mogli najti.

Tretji zavihek - Sporočila; kaže pogovore, ki jih imate s svojimi prijatelji. To je oblika klepeta in vi in ​​vaš prijatelj lahko klepetate prek kartice Sporočila.

STREAMING / DOWNLOADING / NAKUPOVALNI KREDITI

Takoj sem začel uporabljati aplikacijo, ki sem jo prenesla kar nekaj skladb in download je bil hitro in hitro brez kakršnih koli težav. Tudi glasbena glasba je bila gladka, vendar morate vedeti, da sem bila na internetni povezavi Etisalat 3G.

Prav tako se glasi: Ali vas iPhone nalepi na vas?

Vendar so bili nakupni krediti grdi, ker nisem mogel priti do dela. Imel sem 100 Nairov in poskušal sem kupiti kredite večkrat brez sreče. To je bilo približno pred enim tednom, vendar kot v času tega pregleda še nisem poskušal ponovno kupiti kreditov.

GLASBA PLAYBACK

Predvajanje glasbe je v redu s samo nekaj težavami, ki bi jih določil izenačevalnik aplikacij.

VPRAŠANJA

Moja prva izdaja z aplikacijo je pomanjkanje nadzora izenačevalnika. Druga težava je dejstvo, da če prejmete klic, medtem ko uporabljate Spinlet za predvajanje pesmi, ne bo nadaljeval predvajanja, ko končate s klicem. To ni omejeno samo na telefonske klice, če storite kaj, kar sproži vaš telefon zvok npr. prejemanje sporočila ali snemanje fotografije; predvajanje se ustavi in ​​ga morate ročno sami spet sami. Tudi kadar koli predvajate glasbo, kazalnik v vrstici z obvestili vam daje samo možnosti za zaustavitev in predvajanje brez gumba za naprej / preskok, ki je nadležna, ker morate nato obiskati aplikacijo, da naredi nekaj, kar je osnovno, kot preskakovanje skladbe.

Nekajkrat, ko igram skladbe na seznamu predvajanja, ki sem jih ustvaril, bodo nekatere skladbe igrale, ne da bi dejansko izpisali kakšen zvok.

Morate biti obveščeni, da je vsaka glasba, ki jo prenesete prek aplikacije Spinlet, shranjena v lastniškem formatu v imeniku / mnt / sdcard / spinlet. Torej, to pomeni, da vsaka glasba, ki jo prenesete, ni mogoče deliti s tehnologijo Bluetooth in če obrišete predpomnilnik aplikacije Spinlet, boste izgubili vse prenesene pesmi. Ta težava je omejena na aplikacijo za Android, ko sem se posvetovala z mojim prijateljem, ki uporablja aplikacijo Spinlet na svojem pametnem telefonu Symbian, in pravi, da bo prenesel v mp3 formatu.

Prav tako se glasi: Podatki o surovih naročnikih v primerjavi z uspešnim trgom

Druga stvar je, da je potrebno, da kartica SIM deluje, ko sem jo poskusila odpreti brez kartice SIM, sem imel napako spodaj. Tudi če imate aktivno povezavo Wi-Fi, še vedno zahteva, da imate vstavljeno kartico SIM. Vstop v način letala tudi sproži to napako.

Težava, ki sem jo imela, ko sem jo prenesla, je bila, da če na primer nalagate album, ne morete ustaviti prenosa določene skladbe. Prenos lahko začasno zaustavite, vendar se bo nadaljevalo od tam, kjer je bilo. Če tapnete preklic na skladbi, bo preklical celoten prenos v čakalni vrsti. Na primer, vzemimo scenarij; želite prenesti tri skladbe, tako da se dotaknite treh različnih časov. Nato premislite o prenosu skladbe 2, medtem ko se pesem 1 še vedno nalaga; ni možnosti, da odstranite skladbo 2, razen če prekličete prenos treh pesmi - nadležno je to?

ZAKLJUČEK

Jaz nisem glasbeni ljubimec na kakršen koli način, vendar sem lahko dobil svoj dnevni odmerek glasbe prek aplikacije. Še postal je privzeti predvajalnik glasbe za mojo napravo. Glavne težave, ki jih imam, je neuporabnost prenesenih skladb in omejene možnosti med predvajanjem. Prav tako je treba preučiti nakupna vprašanja, vendar poleg tega je odličen napor, kako poslušati in prenašati glasbo, ki je pravno do zdaj dovoljena za pasovno širino.

Opomba: Olayinka Oladele Prispevek k tej objavi

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here