Pregled - OplayerHD Lite Za iPad

Ni novica, da iPad (tako kot vse druge naprave iOS) ne predvaja Xvid / Divx, MKV in drugih video kodekov zunaj okna. To je način Apple, in na voljo sta le dve možnosti:

  1. Conform - pretvorite vse svoje video datoteke, ki niso združljive z video predvajalnikom iPad v združljivem formatu
  2. Delo okoli tega - boste morali najti alternativo vgrajenemu video predvajalniku za predvajanje skoraj vseh video kodekov, tako da je potreba po pretvorbi povsem odpravljena

Vprašanje bo potem, kaj si raje? Jaz? Raje obkrožam zaradi zelo preprostega razloga - Svoboda. Moje proste videoposnetke lahko prosto uporabljam na kateri koli platformi, ki jo izberem. Za tiste, ki ste kot jaz, ki imajo raje alternativo, vam predstavljam OplayerHD Lite za iPad.

OplayerHD Lite za iPad je brezplačen (da, ste slišali prav, sem rekel brezplačno) multi-format video predvajalnik, zgrajen posebej za iPad. Dobro opravlja svoje delo za brezplačno aplikacijo. Vrgel sem vse vrste 720p HD video posnetkov, ki so se igrali brez težav. Večina mojih video datotek je Xvid / Divx in MKV in aplikacija jih dobro igra.

Plus za ta video predvajalnik je, da vam omogoča, da izberete razmerje stranic, ki si ga želite ogledati, ne glede na to, ali gre za 16: 9 ali 4: 3. Še posebej mi je všeč razmerje 4: 3, saj omogoča, da video zapolni celoten zaslon. Moram reči, da to ni privzeto razmerje stranic, zato boste morali spremeniti nastavitve.

Preberite tudi: Pridobite podatkovni načrt MTN 7GB za N2, 000 na TECH + DealZone

Bodite opozorjeni, da je ta program brezplačen, zato je oglas podprt. Oglasi se prikažejo med predvajanjem videoposnetka, vendar se ne prikažejo. V mojem primeru so oglasi majhna motnja, s katero lahko živim, kajti, kot sem rekel prej, ne pridejo v poštev.

Ko je aplikacija nameščena, edina druga ovira za skok dejansko prihaja do vaših video datotek, tako da jih lahko uživate v gledanju. Če želite to narediti, boste morali prebrati Yomi's tutorial o tem, kako prenesti svoje dokumente v iPad. Postopek je enak.

Zdaj, ko so vaši videoposnetki na vašem iPad-u, je čas, da izposodite pop koruzo, sedite in uživate v svojih filmih. OplayerHD Lite za iPad je na voljo za prenos iz prodajalne aplikacij Apple.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here