Pregled: brezžična polnilna plošča in blazina Nokia z Fatboy

Ko mi je Nokia Nigeria poslal enoto za pregled svojega vodilnega sistema Windows Phone 8, Lumia 920, so jih Fatboy vključili v brezžično polnilno pločevino in blazino, zato lahko to ime pustim skupaj s pametnim telefonom. 920 se lahko zaračuna samo tako, da ga vstavite na polnilno ploščo ali ga postavite tudi na vzglavnik. Vzglavnik je zelo fancy in prijeten pripomoček za polnilno ploščo, saj zahteva delovanje plošče.

Torej, kaj je v paketu? En omrežni vtič, polnilna plošča in vzglavnik.

Kako deluje? Polnilno ploščo vtaknite v električno vtičnico in postavite ploščico na mizo ali na mizo. Če želite kadarkoli napolniti telefon, ga preprosto obesite na stransko ploščo. Začne polnjenje. Želiš nekaj storiti na telefonu? Pobrati. Ko končate, ga postavite nazaj na ploščo.

Kot je bilo že rečeno, je vzglavnik dodatka za jazz stvari. Da; modni dodatek. Vzglavnik bo bolj v neformalnem ali domačem okolju, kot je vaša dnevna soba, kjer je veliko blazin in oken. Za uporabo vzglavnika potisnite polnilno ploščo v vtičnico s priloženo režo in jo položite na napravo Lumia 920. Preprosto. Lepo. Domače.

Pred uporabo, se je zdelo kot le še en trik, vendar je udobje, da ni treba iskati kabla za priključitev 920, ko jo potrebujem za polnjenje, hitro naraščal. To je smiselno. Spusti telefon in ga zaračuna. Vzemite ga kadarkoli, da vzamete ali postavite svoje klice in ga znova spustite nazaj. Na čuden način, to je en pametni telefon, ki me poziva, da ga spustim in nadaljujem z življenjem in podjetjem, dokler ga še ne potrebujem.

Preberite tudi: Ta novi telefon Xiaomi Qin 4G je AI-powered (Xiaomi Qin 1s)

Ne. Vendar je smiselno.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here