Pregled Microsoftovega telefona

Od novih funkcij, ki jih je izdal Windows Mobile 6.5, je storitev My Phone tista, ki služi resnično uporabenemu namenu zame. Moj telefon omogoča sinhronizacijo stikov, sestankov, besedilnih sporočil, fotografij, videoposnetkov, skladb, priljubljenih datotek in dokumentov med telefonom in njihovimi strežniki.

Tukaj je nekaj drugih stvari, ki jih My Phone prinese v tabelo:

Poiščite svoj manjkajoči telefon
Storitev My Phone vam lahko na zemljevidu (glede na to, kje je nazadnje sinhronizirala ali dala fotografije v skupni rabi z Mojim telefonom) prikazati zadnjo znano lokacijo vašega telefona. Potrebna je aktivacija uporabnika.

Zakleni svoj izgubljeni telefon
Če je vaš telefon izgubljen ali ukraden, lahko telefon pomaga zaščititi vaše podatke, tako da daljinsko zaklenete telefon ali izbrišete njegovo vsebino. Ta funkcija ni na voljo na vseh trgih in lahko velja pristojbina.

Delite fotografije z vodilnimi spletnimi mesti za socialno mreženje
Zdaj lahko hitro in enostavno objavite fotografije na Facebook, Flickr, MySpace in Windows Live iz spletnega računa My Phone ali telefona.

Shranite prostor v telefonu
Ko izbrišete vsebino iz svojega telefona, lahko še vedno dostopate do te vsebine iz vašega spletnega računa (dokler ga ne izbrišete iz mape v arhivu).

Vir: spletno mesto Moj telefon

Še bolje je dejstvo, da moj telefon ni omejen le na naprave z različico 6.5, temveč na 6.0 in 6.1. To pomeni, da lahko moj X1 (nameščen 6.1), na primer, zažene Moj telefon. No, odločil sem se, da bi ga zavrtel. S spletnega mesta sem prenesel in namestil aplikacijo My Phone.

Za uporabo telefona My Phone potrebujete Windows Live ID, vaš račun Moj telefon pa se lahko uporablja z več kot enim telefonom, tako da lahko svoje podatke sinhronizirate na toliko napravah WinMo, kot jih imate.

Preberite tudi: zdaj lahko odprete Officeove dokumente in naredite več s Skypeom za Android

Zaklepanje izgubljenega telefona / Poišči zaščitno funkcijo telefona je premium storitev (kar pomeni, da ga morate plačati za uporabo). Preveril sem, vendar Nigerija trenutno ni na seznamu držav, za katere je storitev dana. Presenečen?

Skupna raba fotografij na spletnih mestih za socialno mreženje je brezplačna in deluje dobro. Dodal sem svoj Facebook račun. Obstajajo tudi možnosti za Windows Live, My Space in Flickr.

Po prijavi na My Phone na X1 sem si vzel čas, da ga nastavim. Odločil sem se, katere vrste datotek želim sinhronizirati, in načrtovali aplikacijo za izvajanje dnevnega sinhronizacijskega razporeda. Nato sem zagnal svojo prvo sinhronizacijo, in čez nekaj minut sem imel svoje stike, koledar, SMS in opombe vse podprto. Čudovito.

Prav tako sem se prijavil na spletno mesto Moj telefon, da preverim stvari. Moje datoteke so se pojavile, moj telefon je bil natančno predstavljen in statistika uporabe je bila v grafičnem formatu.

Kolikor vidim, ima Microsoft zmagovalec z Mojim telefonom. Dobro deluje, in doslej nisem opazil nobenih udarcev. In za nekoga, kot sem jaz, ki pogosto nadomešča pametne telefone, se lahko izkaže kot Godsend - če kupim samo naprave Windows Mobile, to je.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here