Pregled: LinkedIn Za Windows Phone

LinkedIn je največja profesionalna mreža na svetu, ki vas povezuje z vašimi zaupnimi stiki in vam pomaga izmenjavati znanje, ideje in priložnosti s širšo mrežo strokovnjakov. To je ena od mojih potrebnih aplikacij na mobilnih napravah. Vzel sem nekaj časa, da sem se igral z aplikacijo LinkedIn for Windows Phone 7 in tukaj predstavim svoje izkušnje z njo.

Ko aplikacijo začnete, vam bodo predstavljene posodobitve iz vaših povezav. Z uporabo menija tukaj in skoraj povsod v aplikaciji lahko objavite tudi svoje posodobitve, poiščete omrežje, dodate nove povezave in dostopate do nastavitev s te ciljne strani. Vlečenje na levo predstavlja vrsto polj z naslednjimi elementi: LinkedIn Today, Groups, Inbox (in vabila), Podjetja in delovna mesta.

LinkedIn vam danes prinaša vrhunske novice, vam omogoča, da shranite članke za branje pozneje in vam predstavite priporočene teme za vaše udobje.

Obstaja središče »Vi«, ki prikazuje vaš profil, ki si je ogledal vaš profil, osebe, ki jih morda poznate, nedavno dejavnost in vaše povezave. Izvajanje se izvaja dovolj globoko, da si lahko ogledate profil osebe, ki je nedavno postala povezava, si ogleda svoj profil, izkušnje, izobrazbo in spretnosti ter dodati osebo na domačo stran kot ploščico in jim poslati sporočilo .

You center tudi vam omogoča, da si ogledate priporočila drugih uporabnikov LinkedIn.

Aplikacija LinkedIn for Windows Phone je lepo, uporabno in funkcijsko bogato. Dobro je zasnovan v tekočem in elegantnem formatu platforme Windows Phone in je zelo podoben integralnemu delu operacijskega sistema. Verzija aplikacije, ki sem jo pregledal, je različica 1.0.

Prav tako se glasi: to ni vesoljska plovila!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here