Pregled - aplikacija LinkedIn za Symbian ^ 3

LinkedIn je spletna socialna mreža za strokovnjake za povezovanje, mreženje in izmenjavo informacij. Nedavno je bila objavljena mobilna aplikacija za platformo Symbian ^ 3.

Aplikacija LinkedIn za Symbian je delo Qt, ki je tekoče in intuitivno. Z aplikacijami, kot je LinkedIn za Symbian, se demonstrira moč Qt.

Pregled
Aplikacija LinkedIn omogoča uporabnikom dostop do posodobitev ogleda v svoja omrežja, pošiljanje in prejemanje sporočil, iskanje po povezavi in ​​prejemanje obvestil med drugim.

Uporabniški osebni profil je prikazan na ozkem vodoravnem traku na dnu glavne strani aplikacije.

Na sliki spodaj je prikazan meni za posodobitev stanja, ki uporabniku omogoča objavljanje posodobitev stanja, z možnostjo izbire vidnosti in izbiro, ki jo je treba objaviti v Twitterju.

Slika spodnjega zaslona je meni novega sporočila. Sporočilu lahko pošljete katero koli od vaših povezav v omrežju LinkedIn.

Aplikacija LinkedIn za Symbian deluje zelo dobro in še zmeraj doživim eno samo težavo. seveda, ker nisem uporabil LinkedIn na kateri koli drugi platformi za pametne telefone, je težko primerjati, kako se s tem ukvarja. Po mojem mnenju je to dobro opravljeno delo.

Do sedaj, če vabi druge, da se povežejo, se odzivajo na vabila in na splošno vključijo omrežje LikedIn, medtem ko je oddaljena od mize, aplikacija LinkedIn za Symbian naredi dobro delo.

Ali ste na LinkedIn? Ali uporabljate mobilno aplikacijo za interakcijo s storitvijo? Kakšne so vaše misli?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here