Pregled: IM za Nokia (Symbian ^ 3)

Za mojo telefonsko številko Nokia N8 in E7 sem že govoril za uradno aplikacijo za pomenke (zlasti zaradi Yahoo Messengerja). Pred tem sem se moral poravnati za Fring, ki resnično opravi delo, vendar ima svoje lastne quirks. Preizkusil sem tudi IM +, vendar sem imel manj kot zadovoljne izkušnje.

Kot si lahko predstavljate, sem bil zelo zadovoljen z napovedjo IM za Nokia, uradno aplikacijo za pomenke za naprave Symbian ^ 3.

Že več kot mesec dni sem jo uporabljal na svojem E7 in tukaj predstavljam moj pregled.

IM za Nokia ima vgrajen pripomoček, ki prikazuje stanje vašega računa (brez povezave, na voljo, itd.), Število odprtih klepetov; & nova sporočila klepeta. Omogoča tudi, da se prijavite in odjavite neposredno z namizja z dvema pipema in brez samega zagona aplikacije. To je najboljše ocene za uporabnost.

IM za Nokia tudi prikaže ikono novega sporočila v namizni vrstici namizja, kot tudi pojavno obvestilo, ko se vrnete na namizje. To je podobno sistemu obveščanja za SMS na napravi.

Pravilno aplikacijo lahko prav tako začnete neposredno iz namizja. Prvič, ko se je začel, sem bil predstavljen z menijem za izbiro storitev, ki jih želim uporabiti. Podprte storitve so:

  1. Google Talk
  2. Windows Live Messenger
  3. Myspace IM
  4. Ovi klepet
  5. Yahoo Messenger

Izbral sem Yahoo Messenger in zahteval, da se prijavim. Možnost prijave kot nevidne je, kot tudi možnosti, da se aplikacija zapomni vaših podatkov za prijavo in se samodejno prijavi.

Prav tako se glasi: Resnična policijska zgodba: prijatelj v stiski ...

Ko vnesete moje podatke za prijavo, se bo prikazal animirani vmesnik »prijavljanje«, preden se naložijo stiki. Med vpisom v aplikacijo je aplikacija kratka navodila za vašo korist. Prijavljanje je vetrič.

Tapnite in pridržite diskusssion v pogledu seznama za možnosti za shranjevanje in / ali konec klepetov

V meniju Nastavitve so vam na voljo možnosti za nastavitev zvočne obveščenosti, prejemanje obvestil o posodobitvah in prikazovanje avatarjev.

Med sejo klepeta lahko -

  • vstavite emoticone
  • vstavite vnaprej določena sporočila
  • shranite pogovor

V celoti, IM za Nokia je odlična majhna aplikacija, ki je izpolnila mojo željo po aplikaciji za takojšnje sporočanje iz samega Nokia. Da; nima prenosa datotek, funkcije, ki obstaja na več drugih rešitvah tretje stranke. Prav tako ni funkcije za buzz stika. Vendar pa je zaradi splošne preprostosti in enostavnosti uporabe to zmagovalec v mojih knjigah.

Aplikacija je zelo stabilna in opravi delo.

To je edina aplikacija za pomenke, ki jo zdaj uporabljam v svojem Nokia E7. Tako je dobro. Pričakujem, da bo od družbe Nokia prišlo do posodobitev, da dodate te manjkajoče funkcije in morda tudi Facebook klepet. Potem bi postala odlična aplikacija.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here