Pregled: Kako dobro ima Google Nexus 7 2013 Android Lollipop?

Ko sem ponovno pregledal tablični Google Nexus 7 v letu 2012, je bil moj zaključek, da je bil najboljši tablični računalnik Android doslej. Imam priložnost, da imam dostop do modela leta 2013 za to lepo napravo.

Nazaj, ko sem pregledal Asus Google Nexus 7 (2012), moja odločitev je bila, da je bil najboljši najboljši tablični računalnik, s katerim sem se do takrat ukvarjal. V modelu 2013 je bil ta enak vtis premišljenega občutka in odlične uspešnosti po ugodni ceni.

Strojno pametno, Nexus 7 je prav tako impresiven kot njena starejša brata. Zaslon je jasen in oster. Vse izgleda dobro. Vse, pa naj gre za spletno brskanje, gledanje slik, branje dokumentov ali gledanje videoposnetkov.

Android 5 Lollipop
Tablični računalnik je prispeval Android 4.4 Kitkat in bili smo navdušeni nad tem, da smo dobili Lollipop. Pravzaprav, glavni razlog, zakaj smo si dobili roke na eni, je bil, da bi lahko imeli občutek Android 5.0 Lollipop. Po nekaj tednih čakanja je posodobitev končno prispela v obliki različice 5.0.2 (ki je nedavnejša od 5.0.1, ki jo je dobil Nexus 5).

Android 5.0.2 Lollipop ima odlično vizualno privlačnost (nima tega slabega videza v ozadju v predalu aplikacij, ki ima različica 5.0.1 - na srečo!). In teče gladko. Še ne vidim, kako je naprava na noben način laggy.

Z vsemi dobrotami Lollipop-a, Nexus 7 je poskočen. Nove funkcije vključujejo nova obvestila, vidna na lockscreenu, večji nadzor uporabnikov, več uporabniških računov in način gostovanja uporabnika, med drugim za zasebne stvari.

Preberite tudi: Crazy Tech! Samsung deluje na 11k zaslonu za mobilne telefone

Ampak novi uporabniški vmesnik Material Design je res sladek. Tudi če bi to bilo vse, kar je Lollipop prinesel v igro, bi bilo vredno. OK. Google je veselje za uporabo in je priročno orodje v različnih situacijah.

Stereo zvočniki
Vem, da je to naj bi bil račun o tem, kako Lollipop deluje na Nexus 7 (2013), a rad imam stereo zvočnike in ta otrok ima stereo zvočnike, zato nosite z mano, medtem ko se malo oddaljim.

Model 2012 ima dobre stare mono zvočnike. Stereo zvočniki pomenijo boljši kakovost zvoka in ta baby prinaša. Kakovost in glasnost pa ni tako velika v primerjavi z najboljšimi stereo zvočniki na mobilnih napravah. Na primer, kakovost se ne ujema s tem, kar dobite na BlackBerry Passport, Samsung Galaxy Note Pro 12.2, BlackBerry Z30 ali HTC One M8. Prav tako je bummer, da so zvočniki na zadnjem delu zavihka. Spustite ga na ravno površino in zvok se izklopi. Kljub temu pa ni pretirano in avdio reprodukcija prek njih je precej dobra.

Sklepi
Model Google Nexus 7 2013 je nadgradnja vrhunskega modela leta 2012. Android Lollipop naredi še bolj zmogljivo tableto kot prej. Dobiš vrhunsko strojno opremo in najnovejšo programsko opremo. Nadgradnja deluje brez težav z zmogljivostjo. Če imate v lasti eno od teh, zaženite posodobitev Lollipop, ko vas pozove!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here