Pregled: Google Analytics za Android

Če zaženete spletno mesto in uporabljate storitev Google Analytics za spremljanje trendov prometa na vašem spletnem mestu, zdaj obstaja aplikacija, ki vam bo pomagala pri spremljanju na poti.

Lepo imenovani »Google Analytics«, aplikacija za mobilne naprave, si ogledate oglede strani in statistične podatke uporabnikov ter statistike v realnem času.

Za prikaz vseh teh informacij si lahko ogledate 4 okna, med njimi pa lahko preklopite tako, da povlečete vodoravno.

Prva podokna je pod imenom "Real-Time" - in prikazuje informacije v realnem času o aktivnih obiskovalcih na vašem spletnem mestu, najpomembnejših aktivnih straneh in najvišjih napotitvah.

Druga podokna je pod naslovom »Nadzorna plošča« in vam ponudimo do pet (5) grafikonov iz širokega nabora možnosti. Tukaj so na voljo grafični podatki, med drugim tudi PageViews in Daily Unique Visitors.

Tretja podokna je pod naslovom »Samodejne opozorila«, ki vam omogoča prikaz številnih drugih statistik.

Četrta in zadnja podokna je za »opozorila po meri«. Ročno morate to nastaviti na spletnem mestu storitve Google Analytics.

Več računov Analytics
Aplikacija vam omogoča, da nastavite več računov Google Analytics (več računov Gmail), če upravljate več kot eno.

Aplikacija je preprosta za namestitev in uporabo. Google Analytics za Android je aplikacija, za katero bodo mnogi spletni skrbniki našli koristne.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here