Pregled: Going Gaga v proračunu - Huawei U8180

Huawei U8180 je začetni Android pametni telefon. Od zdaj naprej je na voljo izključno v omrežju Etisalat Nigerija in samo stane samo 18.999. Če cena ceni vašo domišljijo, ste morda tudi skeptični glede funkcij in učinkovitosti. Če ste, obrišite svoje dvome. Pametni telefon Gaga, kot je bil poimenovan, ne škodi funkcijam.

Huawei U8180 je standardni pametni telefon Android 2.2. To pomeni, da ima vse, kar je Google dal v Froyo za vas, da uživate. Vse. To vključuje vročo točko Wifi, e-pošto, spletni brskalnik, SMS z navojem in ostale običajne osumljence. Nič ni manjkalo. Plus, Huawei je v uporabniškem vmesniku izvedel nekaj čudovitih kock podobnih animacij. Je eleganten in dobro deluje.

Izvedba? Gaga ne bo dobil nobenih primerjalnih testov, vendar njegov proces 528 MHz dobi delo večino časa. Njegova ni super-hitra, vendar ne bom rekel, da sem doživel resno počasno. Čeprav pri 256 MB RAM-a, ne boste mogli ohranjati veliko aplikacij večopravilnost.

Morda je majhen 2, 8-palčni kapacitivni zaslon tudi z zmogljivostjo. in tukaj je, da se bo večina ljudi znebila. Naletel sem tudi 2, 8 cm. Premajhna za moje velike prste. Ampak to ni neuporabno.

Napake sem naredil na takem majhnem zaslonu, podobno kot pri mojih izkušnjah na Samsung Galaxy 5, drugem 2.8-palčnem droidu. Toda za ceno, za katero gre Gaga, majhen prikaz ni problem.

Huawei je tudi kupil 3, 2 milijona slikovnih pik. Na vozilu imate GPRS / EDGE in 3G / 3.5G. Plus, pregledovalnik dokumentov in FM Radio.

Preberite tudi: Apple na sodišče: "Samsung nam dolguje še 180 milijonov dolarjev!"

Nazadnje, Gaga je en proračun pametni telefon, ki ne izgleda kot del. izgleda dražje, kot stane, čeprav ga držite v rokah, lahko občutite, da ni drago.

Še vedno pa je dobro videti pametni telefon, ki dobi delo opravljeno.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here