Pregled: datoteke za Windows Phone

Datoteke je uradni upravitelj datotek, ki ga je razvil Microsoft za Windows Phone OS.

Z zagonom aplikacije ste najprej predstavljeni z razpoložljivimi pomnilniškimi lokacijami in podatki o uporabljenih in prostih presledkih. Lepo. Moje prvič, O lahko vidim, da imam 3, 6 GB uporabljene in 3, 6 GB brezplačno na moji napravi. Prikazana je bila tudi info za kartico SD. Na isti strani lahko iščete poiskati katero koli datoteko, ki jo iščete. V nasprotnem primeru vas prosimo, da raziščete želeni prostor za shranjevanje.

Potopite se za raziskovanje, najprej vam je predstavljen navpični, grafični seznam map, ki mu sledi seznam datotek. Vsaka mapa je označena s številom map in datotek v njej. Kar je spet zelo koristno. Vsaka datoteka ima svojo velikost v majhni pisavi.

Ustvarite lahko nove mape, jih izberete, izbrišete, premaknete, kopirate, delite, preimenujete in preiščete. Če tapnete datoteko, za vrsto datoteke zaženete privzeto aplikacijo in odprejo datoteko za ogled in urejanje.

Datoteke za Windows Phone so preprosti, čisti in elegantni upravitelj datotek. Vendar je na voljo samo za naprave Windows Phone 8.1.

Prenesite datoteke za Windows Phone.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here