Pregled: Spletni brskalnik BlackBerry PlayBook je vrh

Še posebej sem velik oboževalec interneta in mobilnega spleta. Obožujem sposobne mobilne brskalnike, ki mi dovolijo dostop do in izvajanje stvari, ki jih delam na namizju ali prenosnem računalniku. Ko gre za mobilno brskanje, je zelo malo naprav tako dobro kot tablični računalniki.

Zdaj, ko sem že nekaj časa uporabljal Blackberry PlayBook (in sem uporabil tudi druge tablične računalnike), se mi zdi, da je vgrajen brskalnik vrh v svetu tabličnega računalnika. Prebudi mobilni Safari iOS-ja in blaži Android-jev brskalnik tudi na skoraj vseh točkah - hitrost, prikazovanje strani, podpora Flash, JavaScript in AJAX ter podpora HTML5. Na voljo je tudi več zavihkov in nalaganje datotek.

Brskalnik PlayBook dejansko prihaja iz topov med vgrajenimi brskalniki v tabličnem računu za robove v testih HTML5. Na vrhu je grafikon na 373, s svojim najbližjim vgrajenim konkurentom je mobilni Safari na 324. Brskalnik Android 4.0 je tretji pri 273.

Brskalnik PlayBook je prvi brskalnik za tablične računalnike, ki sem ga uporabil, da popolnoma opravi svoje delo. Upravljanje mobilnega bloga v ozadju prek spletnega vmesnika WordPressa (ki je v resnici odvisno od Javascripta in Flasha) je vetrič na tega otroka.

Zdi se, da se je Rimovo nakupovanje podjetja TorchMobile v letu 2009 izplačalo hansdsomely. Poleg PlayBook je nov brskalnik BlackBerry OS7 odličen. TorchMobile so bili fantje za mobilnim brskalnikom Iris na stari platformi Windows Mobile.

Velikost zaslona je lahko težava za nekatere, saj je prikazovalnik PlayBook le 7 cm, medtem ko je iPad in še nekaj drugih 10 centimetrov. Smem, da 7-krat odlično za prenosljivost.

Prav tako se glasi: Nekatere pomembne varnostne nasvete na dotik občutljive na dotik

Običajni osumljenci so tam: zaznamki, zgodovina in osnovni upravitelj prenosov, ki podpirajo nadaljevanje, če je na voljo. Brskalnik podpira tudi zasebno brskanje, ki vam omogoča brskanje, ne da bi ohranili zapis o vaših dejavnostih brskanja.

Povlecite navzdol z zgornje plošče, da razkrijete možnosti brskalnika

Poleg tehniÄŤnih specifikacij je uporabnost zelo dobra, saj so znani po sistemu PlayBook OS in UI. Zaslon je neprilagojen, saj so možnosti skrite. Zaslon občutljivega zaslona na PlayBook-u naredi gibe vetrič in vse možnosti so dostopne tako, da se pomaknete navzdol z zgornjega okvirja.

Popolnoma se mi zdi, da je BlackBerry PlayBook zelo orodje za brskanje po spletu. Zelo priporočljivo.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here