Pregled: Blackberry Bridge na PlayBook

Za kratek čas sem imela PlayBook v hiši in jo postavljala skozi svoje korake. Posodobil sem ga do najnovejše različice OS 2.0.0358 in najdem zelo stabilno tableto. Plus, vse začetne opombe so bile dane - e-poštni odjemalec je najpomembnejši.

Blackberry Bridge vam omogoča povezavo tabličnega računalnika BlackBerry PlayBook s svojim pametnim telefonom prek povezave Bluetooth. Ko aplikacijo Bridge namestite na pametni telefon BlackBerry in nastavite povezavo, lahko:

1. poiščite brskalnik v vgrajenem brskalniku z uporabo naročnine na pametni telefon BlackBerry (brez drugih stroškov); prenose podpirajo tudi z uporabo BIS-a svojega pametnega telefona
2. dostop do datotečnega sistema Blackberry pametnega telefona
3. dostopajte do e-pošte BlackBerry pametnega telefona, koledarjev, BlackBerry Messengerja
4. uporabite svoj pametni telefon Blackberry kot brezžični daljinski upravljalnik za tablični računalnik
5. naložite spletne strani v spletni brskalnik PlayBook neposredno iz spletnega brskalnika pametnega telefona

Funkcija Bridge je tako čudovita in uporabna. Za tiste, ki želijo, da bi lahko uporabili svojo naročnino Blackberry internet na večjem zaslonu, most BlackBerry to sanje uresniči. Most se lahko nastavi tako, da kadar koli sta obe napravi v dosegu in imajo vklopljen Bluetooth, se povezava samodejno vzpostavi.

Za enega, z mojo naročnino na Etisalat BIS, lahko uporabljam e-pošto, sinhroniziram kontakte in koledarje, brskate po internetnih aplikacijah in brskate po internetu na spletnem mestu PlayBook.

Drug primer: skoraj vso mojo tweeting na mojem BlackBerryju, ker strojna tipkovnica olajša tipkanje za mene. Zelo pogosto bi videl povezavo zanimanja in jo kliknila, toda ob nalaganju je ena izmed spletnih mest za kamnito starost, ki niso optimizirana za mobilne naprave. Vse kar naredim je, da kliknete gumb Meni in izberete »Pogled na PlayBook«. Ta spletna stran je takoj naložena na večji prikaz PlayBook za moje užitek v gledanju.

Prav tako se glasi: BlackBerry, da se osredotoči na high-end, QWERTY telefonov; plus nekaj modelov na dotik

V zgodnejši ponovitvi PlayBook OS je bil ločen brskalnik Bridge. To je zgodovina. Bridge zdaj uporablja vgrajen spletni brskalnik in deluje izjemno dobro.

Druga lepota povezave Bridge je dejstvo, da deluje na Bluetooth in ne Wifi. Pogosto imam aktivno povezavo Bridge za več kot pet (5) neprekinjenih ur brez naprave, ki teče iz sokov. Tudi če imate dobro storitev BIS, kot sem užival do datuma, ohranjanje vaš Blackberry na 2G (GPRS / EDGE) zagotavlja stabilno in gladko brskanje po spletu na PlayBook. Pravzaprav, razen pri nalaganju težkih datotek, je moj 9810 trajno nastavljen na 2G.

Pametni telefon lahko uporabljam tudi kot daljinski upravljalnik za navigacijo, pomikanje, izbiro in premikanje predmetov v PlayBook. Osebno še nisem našel veliko koristi za to funkcijo, vendar pa vseeno deluje.

Blackberry Bridge naredi PlayBook nepogrešljiv spremljevalec sodobnega BlackBerry pametnega telefona. Pozneje bom napisal pregled PlayBook-a takoj, ko bom končal s PlirisBlaze, zato se obesite, vsi ljubitelji BlackBerryja.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here