Pregled - varnostno kopiranje in obnovitev aplikacije

Za nekoga, ki pregleduje in testira mobilne naprave, kot sem jaz, je eden od izzivov preklopnih naprav, da je treba na novo napravo namestiti vse svoje priljubljene aplikacije. Dejansko lahko pomemben del vašega načrta podatkov prenese priljubljene aplikacije iz trgovine Google Play med namestitvenim procesom.

Ampak potem, če ste ventilator za Android, vam ni treba zapisovati toliko internetnih podatkov, da bi svoje aplikacije dali na vašo novo napravo. Kot rečeno, "za to obstaja aplikacija."

Priročna in čudovita aplikacija »Backup and Restore App« vam omogoča, da varnostno kopirate svoje aplikacije v eni napravi in ​​jih obnovite na isti napravi ali drugi napravi (če je na voljo SD kartica).

Na primer, če morate tovarniško ponastaviti napravo. Vaše aplikacije lahko varnostno kopirate na kartico SD. Po ponastavitvi v trgovini Google Play shranite samo varnostno kopiranje in obnovitev aplikacije in nato obnovite svoje varnostne kopije s pomnilniške kartice.

Na enak način lahko varnostno kopirate aplikacije iz ene naprave in jih obnovite na drugem.

V zadnjem času sem našel App backup in Restore zelo priročno in čudovito orodje. Prihranila mi je porabo podatkov in težave pri rocnem lovu in namestitvi vseh mojih najljubših aplikacij.

Če ste nalepka za pametne telefone Android, se prepričajte, da je aplikaciji Backup and Restore podarjen videz. Na voljo je v Trgovini Play brezplačno.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here