Vračilo brskalnika HTC HD7 v mobilnost

V februarju letos sem kupil pametni telefon HTC HD7 WindowsPhone in končal z ljubeznijo tako OS kot tudi strojno opremo. To se je zgodilo, ko je WindowsPhone uporabljal svojo najzgodnejšo različico.

Kakor je naša tradicija tukaj, ko sem enkrat opravila preglede, sem jo prodala. Kasneje sem imel čas s HTC 7 Mozartom, ki sem ga nadgradil na NoDo in se lahko igral z novo kopijo in prilepiti besedilo. Seveda je Mozart prodal kasneje.

No, HD7 se je vrnil, čeprav v kratkem času. Sledilec mi je danes preprosto povedal na Twitterju, da bi rad, da bo njegov HD7 delal najnovejšo OS 7.5 različico (Mango), ki je na voljo za uporabo v obdobju dveh tednov za namene pregleda.

Najmanj rečeno, to me je presenetilo. Osebno nisem poznal gospoda. HD7 je tudi drago napravo.

Ko sem se mu zahvalil za zaupanje, je odgovoril: " Ste javna oseba. Kje boš pobegnil? "Bil je zelo skromen glede tega. Pozabil sem, da si vzamem njegovo sliko, toda upam, da bom to storil, ko bom vrnil HD7 v približno dveh tednih.

Dolga zgodba je krajša, dogovorili smo se za srečanje, in to popoldne smo naredili, zdaj pa imam z mano 4, 3-palčna zaslonska pošast, ki jo imam.

Tukaj je skupinska predstavitev z Nokias E7 in N8:

Danes sem bil na poti, vendar bom lahko sedel in se jutri začel igrati s tem velikim tipom.

Tukaj je posnetek zaslona OS-različice:

Preberite tudi: Box PrimeU je poceni 3G pametni telefon: specifikacije in cena

V tem času, če imate kakršne koli posebnosti, ki bi jih radi testirali na HD7 - s poudarkom na WindowsPhone OS 7.5 (Mango), objavite komentar spodaj.

Mango je bil včeraj sproščen in od takrat je nazdravljiv mobilni svet. Poglejmo, ali je okus tako dober kot rave, ki ga je dobil.

Sledite @scartag prosim

Medtem, če ste na Cvrkutati, vas morda zanima slediti našemu posojilodajalcu, @scartag. Je razvijalec več let, ki je naredil dobre stvari, vključno z Glo Fone Pals (kdo se je kdaj spomnil te storitve pred leti?). Storitev, ki temelji na WAP-u, je omogočila naročnikom, da se srečujejo in klepetajo z novimi osebami na svojih telefonih v omrežju Glo Mobile GPRS.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here