Prepoznajte Nigerijo ali sprehode

Nikdar nisem skril mojega hrepenenja za tiste proizvajalce / razvijalce / ponudnike storitev, ki nas snobijo kot državo. Ne zanima me vsa ta medijska hype o "ugledu Nigerija". To je večinoma hype. Korupcija je hujša in razširjena v več drugih državah, ki se ne morejo osredotočiti na novice.

Nazaj na mobilni telefon.

Vzemimo RIM, proizvajalce Blackberryja kot primer. Ne glede na dejstvo, da ima Nigerija čudovito stopnjo sprejemljivosti Blackberry in da vsi operaterji GSM ponujajo storitve Blackberry, RIM nas še naprej snobira kot državo. Blackberry Appworld je izven meja za prebivalce Nigerije, ki želijo kupiti aplikacije.

Enako velja za Apple in njihovo App Store. Nato je Google in njihov trg Android. Nekatere naše domače družbe, ki proizvajajo naprave Android, morajo ustvariti lastne prodajalne aplikacij za podporo Nigerijcem, ki potrebujejo nakup apps. Zahvaljujemo se prizadevanjem skupin, ki so za Ovim tabličnim računalnikom, na primer, da zagotovimo alternativo uporabnikom njihovih izdelkov.

Ne smem pozabiti omeniti, da nigerijski prebivalci ne morejo kupiti aplikacij za Bada pametne telefone iz trgovine Samsung. Drug niz dragih igrač, ki jih ni mogoče uporabiti čim bolj. To se imenuje rop, fantje.

Seveda je moj trenutni pregled delovanja HTC HD7 s sistemom Windowsphone 7 prinesel iz oči v oči tudi Microsoftovo snobberijo. Želel sem kupiti aplikacijo, toda Nigerija ni niti na seznamu, zato ne morem, čeprav imam zakonito kartico VISAcard. Vsa ta uporabnost UI je neuporabna, če moja država ni priznana in ne morem kupiti aplikacij s trga Windowsphone Marketplace.

Prav tako se glasi: Uradni urad za Windows Phone 8.1 specs

Smeti. Čisti sidri.

Nekateri morda menijo, da gre za nigerijski problem. Ne strinjam se. Toda tudi če je to, vidimo, da nekateri proizvajalci skušajo povezati z nami, da bi nas podprli. Uporabniki lahko kupijo aplikacije iz svojih trgovin. Tisti, ki povezujejo z Nigerijo, nimajo dveh glav.

Če ne zaradi dejstva, da je v nasprotju z nesmiselno držo teh snob še vedno veliko ljudi, ki so navdušeni nad njihovimi napravami, aplikacijami in storitvami, bi rad rad popolnoma črni seznam teh podjetij. Toda razmišljamo o naših bralcih, ki morda radi in uporabljajo svoje izdelke.

Tukaj je uradna stojnost Mobility Nigeria od zdaj naprej - zagotovili bomo minimalno pokritost z vidika pregledov naprav, aplikacij in storitev, katerih izdelovalci ne zagotavljajo uradne podpore za Nigerijo. Žal mi je, vendar je to nepovratno.

Uporabniki iPhone, Windowsphone, Android in Blackberry vas bomo podprli, ne skrbite. Dobili boste samo dovolj člankov, ki vam bodo pomagali čim bolje izkoristiti naprave, ne glede na uradni položaj proizvajalcev vaše naprave. Objavili bomo uporabne članke, nasvete in nasvete, vendar zagotovo ne bomo objavljali obvestil o novih napravah in / ali storitvah tistih, ki nas snobijo.

Izjeme lahko vključujejo naprave z OS, ki jih razvijalci ne podpirajo, vendar imajo proizvajalci uradno podporo za Nigerijo, npr. Naprave Android, ki jih proizvajajo Samsung ali Sony Ericsson.

Torej, če želite uporabljati napravo Blackberry, Android, Windowsphone, Bada ali iOS, ne glede na stanje na tleh, to je vaša izbira. Podprli vas bomo, vendar ne pričakujte, da nam bomo posvetili čas in trud, da vam zagotovimo nove izdelke in posodobitve teh fantov. To ne zaslužijo.

Preberite tudi: Blogging 101: Blogging ni za slabe srce

Seveda so forumi odprti za vas, da ustvarite teme o vaših najljubših napravah, Osesih in storitvah, zato vas prosimo, da se počutite brezplačno.

Ampak, če podjetje želi uradno pokritost tukaj na Mobility Nigeria, morajo sedeti in razveljaviti njihovo nezaželeno prakso, da nas z uradnih seznamov.

Kako lahko preživimo težko zasluženi denar za izdelke podjetij, ki nas ne zavedajo, nas brezskrbno podpirajo? In zakaj bi porabili sredstva za promocijo takih podjetij in njihovih izdelkov? To je samo noro. Nora in nesprejemljiva.

Tukaj pripoveduje tistim fantom, da gredo v blazine. Tam. Rekel sem. Toži me.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here