Ponovno kolesarjenje Mobilnost - pisalo je lahko v modi

Aprila 2010 sem napisal članek: Kaj je narobe z uporabo pisala? Približno leto kasneje sem sledil še z naslovom Vračilo Stylus ?. V času drugega člena je samo HTC izdelal mobilno napravo s pisalom (Flyer tablični računalnik) na kateri koli platformi za pametne telefone nove generacije. Številni ljudje so trdili, da je bila pisala večinoma odveč in verjetno mrtva in pokopana.

Največji svetovni proizvajalec mobilnih naprav, Samsung, je pred kratkim stopil na oder z napravo, ki ima tudi pisalo - Galaxy Note (na sliki zgoraj). Zanimivo je, da mnogi pregledi opombe razširjajo prednosti pisala v uporabi z njo. Zdi se, da je Samsung Galaxy Note v ribniku dober splash. Ali bo uporaba pisala ujeta?

Sony Ericsson P800

Osebno bi rad uporabil pisalo za pisanje zapiskov s prepoznavanjem rokopisa in risanjem. Spomnim se, da sem bil fan Sony Ericssonovih Symbian UIQ pametnih telefonov zaradi prepoznavanja rokopisa prek priložene pisalke na vsaki od teh naprav. Imel sem fantastično P800 (zgoraj) in malo kasneje P990. Zadnji simbian UIQ pametni telefon, ki sem ga imel v lasti, je bil spodaj prikazan P1i (brym! Ali še vedno imaš svoje?).

Sony Ericsson P1i

Z težko težo, kot je Samsung, ki potiska pisalno napravo, se morda morda še vedno smejam. Verjamem tudi, da bo Galaxy Note in naprave po njegovem plesni pridobila prestižni status, ki so ga imeli predstavniki družbe Nokia. Imajo mišice, velikost, wow faktor in ekskluzivnost, ki so potrebni za najboljše pse v džungli pametnih telefonov.

Prav tako se glasi: Google napoveduje YouTube Go in v Nigeriji

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here