Razer bi kmalu lahko naredil igralni pametni telefon

Govorno podjetje Razer je govorica, da se ukvarja s pametnim telefonom na srečo, da se pritoži na hardcore igralce. Za zdaj je to samo govorica. Vendar se to dejansko lahko zgodi v bližnji prihodnosti, saj je Razer pred kratkim v januarju pridobil Nextbit Systems, začetek pametnega telefona. Možno je, da obe podjetji skupaj delujeta na projektu.

Razvoj igre na srečo bo očitno financiran s strani Razerjevega IPO v Hongkongu, v skladu s poročili pa je predvideno vrednotenje podjetja med # milijardami in petimi milijardami dolarjev. Ni znakov, kdaj bo sprostil igralni telefon.

Z nenehnim povečanjem priljubljenosti v mobilnih igrah, lahko podjetje poišče več ljudi, ki se zanimajo za vstop v osrednjo skupnost in povezovanje z enako mislečimi ljudmi danes. Pametni telefon, ki se podvaja kot močna igralna naprava, se zdi kot odlična platforma, še posebej, če je povezana z Razerjevo digitalno denarnico zVault in virtualno valuto zGold, ki jo igralci lahko zaslužijo, ko jih igrajo, kar jim omogoča, da v prihodnosti plačajo novo opremo.

Vendar Razer še ni napovedal nobenih načrtov za uradno igranje igre na srečo. Če pa podjetje to počne, se bo verjetno soočilo s konkurenco iz katerega koli drugega zagona s podobnimi načrti. Acer ima močno igralno blagovno znamko pod imenom Predator, in že je proizvedel nekaj odličnih igralnih tablet. Tudi Acer je prikazal Predator 6 igralni pametni telefon. Vendar pa se je to zgodilo leta 2015, naprava pa nikoli ni videla svetlobe dneva.

Startup Wonder je prav tako najverjetneje zgradil igralni pametni telefon. To je potencialno osrednji del večjega ekosistema izdelkov za igre na srečo. Ta družba lahko prične svojo prvo napravo pred koncem leta. Podjetja, kot sta Nokia in Sony, sta v preteklosti izdelovali tudi telefone, primerne za uporabo kot igralni pametni telefoni. Toda, kot je bilo že prej poudarjeno, Razer še ni izrazil nobene uradne izjave glede načrtov za igranje pametnega telefona.

Preberite tudi: Moja mobilna internetna točka Airtel 3G preko Nokia Lumia 610

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here