Surove številke ne pomenijo ničesar drugega

Scena 1
IPhone 5 ima dvojedrni procesor, vendar je bolj tekoč kot številni četverostrelni pametni telefoni Android. Predvidevam, da lahko pričakujemo podobne rezultate, ko gre za iPad 4 v primerjavi s štirimi jedri tableti Android.

Scena 2
LG Optimus G ima kamero z ločljivostjo 13 milijonov slikovnih pik, ki ne presega kamer z 8 milijona slikovnih pik na konkurenčnih mobilnih napravah. Kamera Nokia 808 PureView proizvaja posnetke s hitrostjo 5 milijonov slikovnih pik, s katerimi posnamete kamere s hitrostjo 8 milijonov slikovnih pik.

Scena 3
808-jev zaslon je v resoluciji samo 360 x 640 slikovnih pik, vendar slike ne prikazujejo slabše, kot vidim na zaslonu 720 x 1280 pikslov HTC One X.

Scena 4
Z litij-ionsko baterijo 2000 mAh ima Motorola RAZR i boljšo zmogljivost baterije kot drugi pametni telefoni v svojem razredu s podobnimi ocenami baterije.

Vedno več, vidimo, da surove številke ne kažejo vedno uspešnosti. Tehnologija napreduje do točke, ko se s prepiranjem z drugimi dejavniki proizvajalec lahko proizvaja boljše zmogljivosti z nižjo določeno napravo. To je realnost sodobne tehnologije. Če pogledate neobdelane specifikacije naprave, vas lahko zavede. Praviloma bi morali igrati z napravo, da bi dobili veljavne zaključke o uspešnosti.

To je zanimiv svet, ta novi svet, v katerem surove številke ne pomenijo ničesar.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here