Rapper, Hi Beezle, ponuja pogled na BlackBerry Z3, ki teče OS10.3

MOBILITY.ng ima precej bogato paleto privržencev, od študentov do zdravnikov, računovodij in celo glasbenikov. Rap glasbenik in tech navdušenec, Ib 'Hi Beezle' Sam-Epelle, je dolgoletna mobilista. Poslal je v tem pregledu, ki zagotavlja zgodnji ogled na BB10.3 teče na BlackBerry Z3. Uživajte! - Urednik

BlackBerry Z3 je proračun kanala srednjega razreda, ki ga ponuja kanadski proizvajalec, in zagotavlja zmogljivost srednjega razreda. Z3 uporabljam kot moj podatkovni telefon (brez glasovnih klicev), in osebno sem ugotovil, da je pri tem pristojen. Na njej vodim uvoženo različico 10, 3, kar je še dodatno povečalo mojo zahvalo za napravo.

Z3 ima 5-palčni zaslon IPS, za katerega sem ugotovil, da je dostojno. To ni tako ostro kot pri Z10; vendar posamezni piksli niso vidni, ko je telefon nameščen na daljavo. Običajno imam hrbtno luč na najnižji ravni in še vedno je primerna za izvedbo večine nalog. Nasprotno, da bi bolje uživali v video, povečam osvetlitev na polovico svoje zgornje meje.

Datum, prikazan na novem domačem zaslonu, je uporaben in eleganten. Poleg tega cenim, da je BlackBerry pustil možnost, da jo onemogočite v odseku zaslona aplikacije »Nastavitve«, če namenski začetni zaslon ni vaša skodelica čaja.

Novi v10.3 nov namenski začetni zaslon z datumom:

Z3 je zasnovan na način, ki olajša upravljanje z eno roko, vendar najdem tipkanje z obema rokama hitreje. Blackberry 10 OS ima funkcijo, kjer lahko uporabnik preklopi besede v telo besedila. Tipkovnica dobro dela pri napovedih, ponavadi prikaže naslednjo besedo, ki jo želite vnesti nad ključem. Tipkovnica je inteligentna in učinkovita. Ta članek je zbral brez napora.

Preberite tudi: Nubia Z18S popolne specifikacije

Lahka zasnova 10, 3, in nove prenovljene ikone se mi zdijo zanimive, celo se počutijo bolj primerne za operacije operacij na operacijskem sistemu. Nove ikone so barvite in pomagajo izkoristiti šibkost zaslona Z3. Raven barvne nasičenosti je del močnejših lastnosti zaslona. Oznake ikon na strani z aplikacijami pa kažejo nižjo gostoto slikovnih točk na zaslonu 720p.

Tukaj je v10.3 appdrawer z novimi lahkimi, barvnimi ikoni:

Življenjska doba baterije je odlična na Z3. Naprava traja cel dan na polnjenje, z - stalno povezavo 3G podatkovne povezave, sinhronizacijo e-pošte in socialnih omrežij, občasno pretakanje spletnih videoposnetkov in celodnevno korespondenco na aplikacijah za pomenke. Poleg tega služi kot vroča točka za moje druge naprave. Baterija z lahkoto porabi 24 ur na enojni polnilni napravi in ​​jo polni iz stanja praznega akumulatorja, traja približno 3 ure.

Preskočena 10.3 posodobitev, ki jo izvajam, je bila doslej stabilna. Morda je OS morda predstavil težave, če sem uporabil napravo za govorne klice. To se pravi, se ne morem spomniti kadarkoli se je zgodilo kaj nenavadnega. Ponavadi so težave, povezane z omrežjem, ki so bile ugotovljene kadarkoli je naprava delovala nenormalno. Posodobitev na splošno prinaša veliko dobrodošlih izboljšav, kar še dodatno poveča učinkovitost že operacijskega sistema, ki je "učinkovit".

Ena nova funkcija, ki sem jo našla zelo koristno, je: zmožnost, da z vrha zaslona potegnete navzdol z dvema prstoma, iz katerega koli programa, da bi zbrisali hitri gumbi. To vam omogoča hiter dostop do teh gumbov, ne da bi morali zapustiti aplikacijo, v kateri delate, v nasprotju s prejšnjimi različicami operacijskega sistema Blackberry 10. BlackBerry Hub je doživel rahle vizualne spremembe, v 10.3 pa je črtanje večjega števila vnosov v vozlišču lažja naloga kot v prejšnjih ponovitvah.

Preberite tudi: Phablet In The Selfie

Hitro izmenjuje dostop med delom v aplikaciji:

Nivoi prilagajanja operacijskega sistema niso tako zahtevni, kot je na primer v operacijskem sistemu Android, vendar si upam reči, da je 10, 3 najbolj prilagodljiva doživetja BlackBerry doslej. Vidite, kaj je storil BlackBerry, vključuje več funkcij, ki vplivajo na učinkovitost, namesto da spremenite stvari. Uporabniku so dale več možnosti za izbiro s to posodobitvijo.

Z3's 720p zaslon dokaz:

Ta članek nikakor ne omenja vseh izboljšav, ki jih bo 10.3 prineslo že dostojnemu pametnemu telefonu. Vendar pa kaže, da so izboljšave na poti za Z3 in jo naredi še boljše za ljudi, ki potrebujejo dostopno komunikacijsko napravo.

Ali imate Z3 ali katero koli drugo napravo Blackberry 10? Ali vodite 10, 3 na njem? Kaj vam je všeč o napravi? Katera 10.3 funkcija vam najbolj ustreza? V spodnjem komentarju si lahko ogledate zvoke.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here