Dirke vojne ulične dirke do nesmiselne ravni

Veliko dirkalnih iger vam omogoča, da se osredotočite na preprosto prečkanje ciljne črte. Nekatere druge dirke dodajajo na dirke. Vendar pa obstajajo nekateri, ki dirkalne ulice prinašajo na absurdno novo raven. Racing Wars je eden od slednjih. Dodaja odlično zgodbo za vznemirjenje, ki presega druge tekmovalce. Plus, lahko uničite druge avtomobile, ki stojijo na poti. To se počuti neverjetno, ko ga poskusite.

Racing Wars ste se udeležili nezakonite ulične dirke. Vožnja skozi noč, dodajanje policije in poskušanje premagati svoje tekmece. Najprej pa morate pobegniti iz zapora. Lahko kupite nove avtomobile z edinstvenimi značilnostmi in zasnovo ter prilagodite avtomobile, ki jih že imate za nadgradnjo, kolikor želite. Prav tako se lahko tekmujete z dirkalniki po vsem svetu.

Tukaj je nekaj drugih funkcij igre: vozite in nadgradite več kot 14 avtomobilov. Prav tako igrate več kot 20 misij posameznih igralcev, lahko pa sodelujete tudi v večigralskih uličnih tekmah. Za vsako opravljeno nalogo pridobite raziskovalne točke. Vendar pa morate biti pametni pri porabi raziskovalnih točk v raziskovalnem drevesu. Prav tako lahko resnično doživite akcijo, z intenzivnim uničenjem na osnovi fizike, ki ga lahko sprostite. Pridobite tudi nagrade za vsakodnevne izzive.

Racing Wars je izjemno kakovostna igra z odlično grafiko in neverjetnim zvokom. Vendar ima nekaj pomanjkljivosti. Na primer, zahteva prenos 251 MB + in mora biti na vašem pametnem telefonu najmanj 274 MB prostora. Za igranje igre potrebujete tudi internetno povezavo. Čeprav to morda ni nekaj pomanjkanja. Vendar pa mislim, da je ta igra dovolj velika, da ima način brez povezave, kar pa ne.

Preberite tudi: Fire Emblem Heroes, prva Android Nintendo igra

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here