Vprašanje aplikacij in storitev za Ubuntuphones

Včeraj smo se zdravili s praktičnimi fotografijami Aquaris E4.5 z Ubuntu. Kot vedno pustolovska oseba, bi rad dobil roke na sebi. Vendar pa je hitro vprasanje vprašanje, Koliko storitev, ki jih dnevno uporabljam, so na voljo za Aquaris?

En teden po telefonih Ubuntu je prišel do ulice, poroča, da je v trgovini 1000 aparatov. Samo 1000. To ne spodbuja. Poskusite toliko, kolikor Ubuntu poskuša zmanjšati izdajo aplikacij na platformi, kaj se zgodi, na primer, če sem navdušen BBM uporabnik in za platformo ni BBM-ja?

Zgornja slika je obrezana iz posnetka zaslona na spletni strani BQ. Piše, da še ni na voljo WhatsApp in Google+. V bistvu je to pametni telefon za ljudi, ki niso močno zaklenjeni v sporočanje. Vsaj za zdaj. Toda Facebook, Twitter, eBay, Amazon, SoundCloud, Dropbox in Spotify so že na voljo na platformi.

BQ Aquaris E4.5 je prvi telefon na platformi. Ne pričakujte težke prodaje. Tudi Canonical, razvijalci Ubuntu OS, pravijo, da gre za neke vrste dokazno-konceptne naprave, namenjene zgodnjim uporabnikom in razvijalcem. Z drugimi besedami, to ni za vsakodnevne uporabnike. Kateri je pošten pristop.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here