Foto galerija PureView: listi v Bokehu

Včeraj je prispela Nokia 808 PureView in z njim sem bil zaposlen. Zelo zaposlen! Včeraj zvečer sem se odločil za vrtenje in naredil obsežno fotografsko fotografijo proti HTC One X. Bil sem fotografski navdušenec, dokler se spomnim, ker je hobi, ki sem ga vzel od očeta. Moji otroci še vedno govorijo, da sem vse "zaskočil". Zanimivo je, da je zabavno. Odraščal sem, ko sem gledal svojega očeta, ki je skoraj vedno prisoten, čeprav verjamem, da ga sprejemam v drugačni meri na to, kar je naredil.

Seveda, oče ni imel nobene prednosti, da bi imel kamero na njem vsakič. Ko imate radi fotografijo in imate sposoben cameraphone v roki, snapping vse postane druga narava. Oče ni nikoli sanjal o zveri, kot je Nokia 808 PureView. En večer, ki sem ga preživel s PureViewom, ni bil nič lepega. Moram reči, da je 808 veselo, da ga uporabljam kot fotoaparat. Enostavna kontrola. Osupljivi posnetki.

Še vedno sem zaposlen, ko sem postavil galerijo posnetih fotografij včeraj, a v tem času je vzorec. V tem posnetku je 808 izdelal tako imenovani učinek Bokeh. To je izraz za učinek v portretih ali bližnjih posnetkih, da bi opozorili na določen del slike in zameglili druga področja.

V tem posnetku je poudarek na listih v ospredju in vidite, kako so podrobno in dobro izvedeni. Ozadje je zamegljeno. To ni postprodukcijski učinek. To je nedotaknjena slika, ki jo je fotografiral PureView, poleg tega, da ga ne spreminjate za to stran.

Preberite tudi: Brezžična varnost: WEP v primerjavi z WPA

Kaj misliš? Oh, in kdo mi lahko pove lokacijo tega posnetka?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here