Časopis Punch sproži mobilno storitev

Punch časopis je začel svojo mobilno stran skupaj s plačano mobilno news service. V skladu z uradno izjavo The Punch, plačani naročniki na mobilni spletni strani bodo prav tako uživali v "natančni digitalni različici" dnevnika Puncha.

Naročnina je N600 mesečno (znaša približno N20 na dan), plačila pa se lahko opravijo z gotovino, karticami za bančne kartice ali kartami Visa.

Mesečna pristojbina je po mojem mnenju zmerna, vendar nisem prepričan, da bodo ljudje masovno prevzeli to storitev. Zakaj? Druga spletna mesta ponujajo v bistvu isto novico brezplačno.

Kakorkoli že, obiskal mobilno spletno mesto Punch na //mobile.punchng.com, postavitev pa je čista, preprosta in uporabna v mobilnih napravah. Punch ponuja brezplačen 7-dnevni poskus, in poskusil sem se naročiti, vendar sem na tej strani zadel stran napake. Poiščite slike s posnetki in napise spodaj.

Punch mobilne domače strani
S klikom na povezavo »Top Stories« na domači strani je prišlo do te strani z zgornjimi zgodbami dneva
Če kliknete povezavo na strani zgornjih zgodb, se morate prijaviti. Pod prijavnim obrazcem je povezava, ki pravi: Prosti poskus
Na tej strani me prosim za telefonsko številko, da se naročim na 7-dnevno brezplačno preskusno obdobje
Ko sem se naročil na brezplačno preskusno različico, sem bil vnesen za mojo telefonsko številko, ki sem jo vnesel, vendar sem vedno večkrat zagnala stran, ko sem pritisnila gumb za pošiljanje

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here