Problem Android Marshamallow in vaše kartice MicroSD

Android Marshmallow je tukaj in mnogi uporabniki že prejemajo obvestila za posodobitev. Po posodobitvi smo prejeli veliko pritožb uporabnikov - večinoma uporabniki Infinix Hot 2, glavna težava pa je bila kartica micro SD. Vidite, Google je predstavil novo funkcijo v sistemu Android 6.0, imenovano "Adoptable Storage" . To je glavni vzrok za težave, ki ste jih doživeli. Torej bom kasneje prekinil.

Android Marshmallow je bil zasnovan tako, da deluje samo z eno lokacijo za shranjevanje. To pomeni, da lahko izberete le notranji pomnilnik ali kartico Micro SD. Če kartico SD izberete kot notranji pomnilnik, SD kartica postane "nova" notranja shramba.

Vsi podatki o podatkih o aplikaciji in podatki o igri bodo delovali, ko formatirate kartico SD kot notranji pomnilnik. Ena ulova, vendar vaša kartica SD ne bo tako hitro ali zanesljiva kot notranji pomnilnik.

V zaključku:

  • Na ta način je vaša SD kartica veliko bolj varna.
  • Notranji pomnilnik ni uporaben za glasbo, fotografije in videoposnetke.
  • Vaša kartica SD ne bo delovala na drugih napravah, dokler ne boste preoblikovali.
  • SD kartice so vedno počasnejše kot notranji pomnilnik, kadar se uporabljajo kot primarni pomnilnik.
  • Če vaša SD kartica kdaj pokvarila (po uporabi kot notranji pomnilnik), to ne bo lepo.

Nazadnje, če imate veliko notranjega pomnilnika (več kot 8 GB), potem je najbolje, da ga uporabite kot notranji pomnilnik. Vendar, če imate 8 GB ali manj notranjega pomnilnika, je sprejemanje kartice SD boljša možnost za enostavno razširitev velikosti pomnilnika telefona.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here