Prestigio Diamond 7.85 3G: cenovno ugodna tableta

Prvo srečanje s Prestigio Diamond 7.85 je ena od ljubezni na prvi pogled. Pakiran v lepem usnjenem ohišju, označenem z logotipom Prestigio v spodnjem desnem kotu, kriči, da ga vzamete. In enkrat v vaših rokah in izven ohišja, priročna tableta z brušenim aluminijem nazaj samo počutite kot doma v vaših rokah.

Torej, kaj vam ta tablični računalnik omogoča? Prvič, ima režo za kartice SIM, kar pomeni, da lahko vanj vstavite GSM SIM in jo uporabite za klice (s slušalkami), SMS in hitrim 3.5G internetom. Nato lahko uporabljate tisoče aplikacij za e-pošto, klepetanje, družabno omrežje, brskanje po spletu, gledanje filmov in prenos vseh vrst datotek. Če imate dostop do brezžičnega omrežja, vam Diamond 7.85 enostavno povezuje. Če pa želite deliti svoj 3, 5G internet z računalnikom in drugimi napravami, je funkcionalnost Wireless Hotspot.

Diamond s samo 7, 85-palčnim zaslonom se v rokah ne počuti neprijetno. Njena prednost je, da vam daje večji prikaz kot večina tablet brez večine tistih, ki so resnično veliki. To je kljub dejstvu, da ima ogromno 4.700 mAh baterijo, ki vas dobi skozi vaše Grozničav delovnih dneh.

Prestigio Diamond 7.85 je hiter. To je zato, ker ima quad-core procesor in 1 GB RAM-a. Prav tako ima močan grafični procesor, tako da je gledanje filmov in igranje iger na tem tabličnem računalniku nemoteno in prijetno. Prednameščena je tudi majhna zbirka iger. In če imate radi glasbo, obstajajo stereo zvočniki, ki proizvajajo kakovosten zvok.

Preberite tudi: Asus ZenPad 3S 10 LTE specifikacije in cena

Če želite delati, obstajajo vse standardne funkcije, vključno s programsko opremo Office Suite Pro za Microsoft Word, Powerpoint in Excel. Vse vaše delovne dokumente lahko preberete, ustvarite in uredite od koder koli ste. Za vaše e-knjige je tudi vnaprej nameščen eReader.

Za zabavo ali za skeniranje vaših delovnih dokumentov zadnja kamera z 2 milijoni slikovnih pik ustreza. Seveda, za samozavesti in video klice, je spredaj obrnjena kamera. Poleg 16 GB vgrajenega pomnilnika je tudi reža za microSD, ki podpira kartice do 32 GB. To vam daje dovolj prostora za vse vaše fotografije, videoposnetke, glasbo in delovne datoteke.

Prestigio je pozoren na vse stvari, ki so pomembne za Diamond 7.85. To je dobro zaokrožena priročna tableta, ki jo bo vsakdo našel užitek za prenos in uporabo. Če ne morete privoščiti najdražjih tabličnih računalnikov, vendar želite nekaj dobrega, ki bi ga radi videli, ne da bi pri tem žrtvovali kakršne koli praktične koristi, dobite Prestigio.

Prestigio Diamond 7.85: hiter povzetek glavnih funkcij

:

  • Očistite čudovito obliko z aluminijastim pokrovom
  • Lepa torbica za nošenje
  • Udobna velikost s 7, 85 cm zaslonom
  • ogromno 4.700 mAh baterijo, ki traja ves dan
  • Zmogljiva in gladka izvedba
  • Reža za kartico SIM, za klice, SMS in 3.5G internet

Prestigio Diamond 7.85 je izredno dobra vrednost za denar.

Če želite naročiti, pokličite Equipment Hall Limited na 08129917860 ali 01-4538665.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here