PR 1.1 Posodobitev je zdaj na voljo za nove naprave Symbian

Nokia je danes napovedal dolgotrajno pričakovane posodobitve PR 1.1 za nove pametne telefone Symbian. Po mnenju družbe Nokia "bodo posodobitve še bolj gladke za uporabo.

"Večina posodobljenih funkcij ni neposredno vidna končnim uporabnikom, temveč bo skupaj izboljšala uporabniško izkušnjo vsakega Symbian naprave. Kakovost in stabilnost naprav bodo dodatno izboljšani. Poleg številnih popravkov in popravkov obstaja tudi nekaj novih vsebin ".

Druge prednosti posodobitev vključujejo:

  1. Zahteve za sestanke se lahko sprejmejo neposredno iz e-poštnih povabil;
  2. Integracija zemljevidov v e-pošto, kar pomeni, da lahko ljudje na zemljevidu ogledajo mesto sestanka, ko je naslov naveden v polju lokacije v povabilu.
  3. Za uporabnike Nokia N8:
    a. Nova različica urejevalnika Quick Office 6.4, ki ponuja možnosti urejanja in omogoča povečavo in izrezovanje v Wordovih dokumentih.
    b. Na novih napravah bodo na voljo tudi trije visokokakovostne igre - Need for Speed ​​Shift, Real Golf in Galaxy on Fire. (V nekaterih državah se Need for Speed ​​nadomesti s Asphalt 5). Za trenutne uporabnike N8 so ti brezplačno na voljo v trgovini Ovi Suite in Ovi.

Generična posodobitev za C7 je že na voljo. Uporabniki N8 in C6-01 bodo prejeli svoje posodobitve naslednji teden.

Medtem ko to ni edina posodobitev, ki se pričakuje letos, je malo podvržena. Če sem iskren, Nokia ne zdi, da je to, kar je najvišje za njih, da storijo zdaj. Symbian že ima odlične funkcije, ki preganjajo druge platforme. Če lahko govorim na podlagi povratnih informacij, ki smo jih prejeli s časom, uporabniki Symbian želijo izboljšave v uporabniškem vmesniku, ne pa več funkcij. Vsaj za zdaj.

Prav tako se glasi: Nokia Sleeping Screen nadomešča vaš redni ohranjevalnik zaslona

Trenutni uporabniški vmesnik ni grozen, vendar bi bil lahko boljši - in ljudje to zahtevajo bolje - v brskalniku, v vnosu besedila in drugje.

Toda kaj je storjeno, je storjeno. Preprosto moramo počakati in videti, kaj PR 2.0; prav? Kot utrujenost je posodobitev boljša od nobene posodobitve; prav?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here