Priljubljene aplikacije, ustvarjene izključno za Nigerijce, ki so zdaj na voljo na BlackBerry

Lagos, Nigerija - Priljubljene aplikacije, ustvarjene za BlackBerry®customersin v Nigeriji, jim omogočajo informacije, novice in zabavo na enostaven in enostaven način na svojih pametnih telefonih BlackBerry.

Primer je aplikacija Nigerijske ustave, ki se je prvič začela septembra 2011. Program Free-to-download, ki ga je ustvaril Pledge51, ki je v lasti lokalnih razvijalcev Zubair Abubakar in Bayo Puddicombe, je bil zasnovan tako, da je Nigerijcem omogočil enostaven dostop do pomembne informacije o pravicah in državljanstvu v času nigerijskih volitev. Aplikacija je v prvih 72 urah zabeležila 10.000 prenosov in doslej je imela več kot 82.000 prenosov. Nova različica aplikacij Nigerijske ustave je zdaj na voljo na BlackBerry App World ™.

Druge zanimive nove aplikacije za Nigerijce so EssentialApp, ki omogoča dostop do informacij o življenjskem slogu v Nigeriji. Ta aplikacija za brezplačno nalaganje je integrirana s SMS in zagotavlja uporaben vodnik s stotinami statističnih podatkov, ki pokrivajo različne vidike vsakodnevnega življenja v Nigeriji.

Druga različica EssentialApp je zdaj na voljo. Nove funkcije vključujejo številne izboljšave, kot so:

  • Integracija z aplikacijo BlackBerry® Messenger (BBM ™)
  • Iskanje po poslovnem imeniku, ki ga podpira 100.000 podjetij v bazi podatkov
  • Lokalna funkcija »Všeč mi je« za ocenjevanje izbiranja poslovnih aplikacij

Za Nigerijce, ki se zanimajo za razvoj aplikacij za platformo BlackBerry, RIM organizira dan razvijalcev BlackBerry v petek, 27. aprila, v 5-zvezdnem Oriental hotelu v Lagosu. To je del sponzorstva RIM-a za Mobile Web West Africa 2012, ki je potekala 25. in 26. aprila v hotelu. Za več informacij obiščite //www.mobilewestafrica.com/wp/app-developer-day.

Dan razvijalcev aplikacij BlackBerry bo pomagal spodbujati razvoj in ovrednotenje lokalnih aplikacij v regiji. Razvijalci bodo imeli tudi priložnost, da sodelujejo na natečaju za razvijalce z nagradami od pametnih telefonov BlackBerry do potovanja do naslednje BlackBerry® Developer Conference v Evropi februarja 2013. Celotne podrobnosti o natečaju najdete na //www.mobilewestafrica.com / wp / app-tekmovanje.

Preberite tudi: Mobilno spletno mesto mobilnosti Nigerija dobi nov videz

RIM se bo pridružil tudi nigerijski tehnološki skupnosti na aprilski izdaji DevParapo centra za sooblikovanje, kjer bi razpravljali o ekosistemu BlackBerry®, priložnosti za nigerijske razvijalce in skupno vizijo s središčem za ustvarjanje, ki podpira in izboljšuje razvojni ekosistem v Nigeriji. Dogodek se bo odvijal 27. aprila ob 5:30 - 20:30 uri v Co-Creation Hubu (6. nadstropje, 294, Herbert Macaulay Way, Sabo, Yaba, Lagos). Za več informacij obiščite //aprildevpar.eventbrite.com/.

Za več informacij o razvoju za obisk BlackBerry:
//bdsc.webapps.blackberry.com/devzone/

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here