PlirisBlaze pomeni podjetje [Posodobljeno]

Tik od besede Go, PlirisBlaze je nigerijska mobilna blagovna znamka, ki izraža, kot da pomeni poslovanje.

Nigerijska blagovna znamka pametnih telefonov? Ali vas to preseneča? To ni prvič, ko nigerijsko podjetje poskuša izdelati pametne telefone. Se kdo spomni pametnih telefonov Anabel? Bili so različni pametni telefoni Windows Mobile, ki jih je izdelalo nigerijsko podjetje. Bilo je tudi Zico, čeprav je to bila značilna telefonska blagovna znamka.

Moj sum je, da še vedno obstajajo druge nigerijske znamke, ki bodo potekale v ta proizvodni prostor za pametne telefone. Vendar pa je Pliris Blaze že tukaj in smo ga vzeli skozi korake, da bi videli, kaj prinaša na mizo.

Ja, res. Vsaj v središču drugih Nigerijskih prizadevanj za mobilne telefone. In upam reči, da je to nigerijski telefon, ki ga ne smemo prezreti. Prav tako sumim, da je podjetje PlirisMobile Nigeria Limited, podjetje za Blaze, pomenilo poslovanje. No, obrnite prste in pridi z menoj, ko raziskujemo to napravo.

Pakiranje in dodatki
Embalaža je zmagovalec - bela škatla z vsebino, ki je urejena. Toda dodatki so enako dobri. Tudi vsi so v beli barvi, ki opozarjajo na enega izmed Appleovih podpisov. Vključeni dodatki vključujejo: slušalke, 4 GB microSD kartico, microUSB kabel, polnilno točko, standardno baterijo in podaljšano baterijo.

To je popoln paket.

Vidim te ...
Da, vem, da je rečeno: Nikoli ne sodi po knjigi po svoji kritju. Pliris Blaze, in to ni razočaralo v odseku. Najprej in predvsem to je čudovit videz telefon, čeprav včasih počutim, kot da sem že videl to zasnovo pred drugim proizvajalcem. Pozabi. Pomembno je, da je dobro zasnovan telefon in se počuti dobro v roki.

Seveda je to običajna zasnova PDA-plošče, z zmogljivim 4, 0-palčnim zaslonom na dotik, ki zaseda večji del sprednjega prostora. Nad zaslonom najdete oznako Android, ki prikazuje, da je telefon s sistemom Android. Obstaja tudi sprednja kamera (1 milijona slikovnih pik) za video klice in LED indikator. Pod zaslonom dobite štiri ključne touch-gumbe, ki niso občutljivi na dotik, ampak v povprečju opravljajo delo.

Prav tako se glasi: UMi Rim Specifikacije & Cena

Zadnji del telefona je, če njegova lepota resnično sije. Kombinacija sivobele in srebrne barve za hrbtni pokrov je zelo okusna. Prav tako boste našli fotoaparat z ločljivostjo 3, 0 milijona pik z dvojno LED bliskavico.

Ampak imaš značaja?
Ugotovili smo, da je Pliris Blaze lep telefon. Ampak potem, ali ima karakter? Ali bo sposobna izpolniti svoje obljube? Naše testiranje kaže, da gre za telefon, ki prehaja, čeprav ne z letečimi barvami, saj je nekaj pomanjkljivosti znakov.

1. Tam je Android 2.3.4 (Gingerbread), ki teče v žilah tega otroka. Tukaj so vse dobrote Gingerbread, večpredstavnostne naloge, Wi-Fi hotspot in vse aplikacije, ki so na voljo v trgovini Google Play.

No, to je samo pol zgodbe. Proizvajalec je naredil malo tweaking OS, da bi oživel vaše izkušnje. Na primer, namesto začetnega zaslona Android, dobite možnost dveh začetnih lansirnih naprav za začetnike vgrajenih v OS. Zagon začetnega zaslona Zeam je privzeto omogočen. Vendar ga lahko vedno spremenite s pritiskom na gumb za domačo stran.

Poleg tega obstajajo številne aplikacije, ki niso vnaprej nameščene na zalogi Android OS, ki so tu zunaj okna. Facebook, Twitter, Whatsapp, Angrybirds, Texty itd. To je nekaj resnih prihrankov na vaši dragoceni pasovni širini.

2. Procesor je Qualcomm čip, ki deluje na 700Mhz z 512MB RAM-a, da bi skupaj z njim. Čeprav bi rad rad videl višji procesor, je to dovolj za večino nalog.

3. Reža za pomnilniško kartico z vgrajeno kartico 4GB. Če to ni dovolj za vas, lahko dobite kartico z večjim pomnilnikom do 32 GB, telefon pa bo brez težav.

Preberite tudi: Postanite razvijalec za Android na delavnici Fasmicro MASTERs 2011

4. Za hitro internetno uporabo je HSDPA.

5. Obstajajo multimedijske vsebine za vaše fotografije, videoposnetke in glasbene potrebe. Moram reči, da slike, posnete s fotoaparatom tega telefona, ne bodo navdušile vaših prijateljev. To je samo 3 milijona slikovnih pik kamero. Toda glasbeni in video predvajalniki dobijo dobro.

6. Obstaja sprednja kamera za video klice in klepet.

7. Proizvajalec je v škatli vključil dodatno baterijo in 10 ur podaljšano baterijo. To bi moralo dati vse potrebne sokove za telefon, da bo skozi dan.

8. Obstaja FM radio in zemeljska TV, kot je proizvajalec, ki vam omogoča, da ste zabavali in obveščeni. Lahko sem gledal lokalne postaje na telefonu. Zelo lepo.

9. Obstaja dvojna kartica SIM, kar pomeni, da boste lahko hkrati uporabljali dve številki.

10. Glasbeni in video predvajalniki zagotavljajo zelo dobro. Zvočnik na hrbtni strani telefona proizvaja tudi dober zvok.

Niste popolni
Edini telefon, ki je popoln, se imenuje "Ni telefona". Na žalost je Pliris Blaze telefon in je nepopolno. Da, ima karakter, vendar ima tudi nekaj pomanjkljivosti.

Dual SIM funkcionalnost: morda je to enota, ki nam je bila poslana, vendar funkcionalnost dvojne SIM enostavno ni delovala. Telefon je v prvi reži za kartico SIM registriral kartice SIM samo. Zamenjal sem SIM-e naprej in nazaj in ves čas je bil enak rezultat. Po več poskusih sem se odrekel.

Posodobitev Na koncu smo dobili funkcijo dual SIM. Očitno nismo pravilno vstavili kartice SIM prvič. - Urednik

Zaslon / zaslon: 4, 0-palčni zaslon je zelo svetel in ostane berljiv pod neposrednim sončnim žarkom. Ima lahko do 16 milijonov barv. Vendar je dotikanje uporabljenega zaslona različna igra z žogo. Izkazalo se je, da zaslon ni zelo odziven na dotik. In ne morete se vprašati, ali je to kapacitiven zaslon na dotik.

Preberite tudi: avkcija BlackBerry Tour 9630

Kakovost klica: kakovost klica je povprecna na splošno. Občasni padajoči klici, nizki zvoki med klici so nekatere od šibkih točk te naprave.

Fotoaparat: fotoaparat s 3, 0 milijona slikovnih pik ima dvojno LED bliskavico. Samo za to je jasno, da kamera na tej napravi sploh ni impresivna.

Zaključek
To je nigerijski telefon, ki pomeni poslovanje kljub številnim pomanjkljivostim. Blaze se trenutno prodaja na trgu za 50.000. Z ustreznim oblikovanjem cen bi moral dobro delati na trgu.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here