Pasti nakupa proračunskega pametnega telefona

Torej ste se končno odločili, da dobite pametni telefon za povečanje produktivnosti preko aplikacij in zabavo za vas na poti, vendar nimate dovolj denarja za fancy Galaxy telefone ali iPhone Apple. Odločili ste se za model srednjega razreda, ki je prijazen do vašega žepa in ki vam še vedno omogoča uporabo pametnega telefona. To je vse dobro in dobro, vendar morate biti obveščeni, da bo prišlo do določenih kompromisov in bom hitro prebral nekaj od njih.

Življenjska doba baterije
Prvi večji kompromis, ki ga boste opazili, je, da življenjska doba vašega proračunskega pametnega telefona morda ne bo tako čudovita, kot bi želeli. Večkrat se lahko znajdete po iskanju krajev, ki se zaračunajo prej, kot ste pričakovali.

To ni nujno res. Obstaja veliko proračuna pametnih telefonov z veliko boljšo življenjsko dobo baterije kot njihovi višji konec brate in sestre. Primeri: BlackBerry Curve 9320 in Nokia Lumia 610. Včasih imajo manjši zasloni in procesorji z nižjo močjo, da imajo pametni telefoni v proračunu boljši čas delovanja kot močnejši partnerji. - glavni urednik

Zaslon
Še en ogromen kompromis, ki ga proizvajalci naredijo pri izdelavi proračunskega pametnega telefona, je vključiti zaslon, ki ni tako dober kot pri drugih modelih. Druga stvar je treba omeniti, da navedeni zaslon morda ni opremljen z vrhunsko tehnologijo zaslona, ​​kot je Corningov zaslon Gorilla Glass, ki ščiti zaslon pred praskami in padci.

RAM / pomnilnik
Pomnilni prostor je tudi nekaj, kar proizvajalci ponavadi poskakujejo pri izdelavi proračuna pametnih telefonov, včasih pa opremijo tudi telefon z najmanj 256 megabajtov RAM-a. Vgrajen pomnilnik je največkrat opremljen z najmanjšim obsegom, z veliko sreče namestite tiste velike igre, ki porabljajo pomnilnik. Vendar je treba opozoriti, da večina proizvajalcev vključuje razširljive reže za shranjevanje preko kartice micro-SD.

Preberite tudi: Uporabite Microsoft Exchange za sinhronizacijo Gmaila, Googlovih stikov in Google Koledarja

Nadgradnje programske opreme / podpora
Proračunskemu pametnem telefonu morda nikoli ne bo mogoče ponuditi nadgradnje programske opreme ali celo manjših popravkov zaradi dejstva, da morda ni vodilna naprava proizvajalca. Forumi, kot so XDA-Razvijalci, morda nimajo navoja foruma za svoj pametni Android pametni telefon, tako da ste obtičali in sami, ko se kaj zgodi.

Zaključek
To so nekatere pasti nakupa pametnega telefona. Pomembno je, da jih razumete, da se izognete nerealnim pričakovanjem iz proračuna pametnega telefona. Če imate lasten proračun pametnega telefona, kakšne so vaše izkušnje z njim? Delite v spodnjem razdelku komentarjev.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here