Slikovni pregled Samsung S8003 Jet

Samsung Jet je taka vreča funkcij, ki se zdi, da bo za vsako bazo potrebovala starost. Torej, pri tem naredimo slikovit pregled. Prikazali bomo posnetke zaslona in naše pripombe.

Ne pozabite, da imamo še vedno seznam negativov, ki prihajajo jutri ali naslednji dan. Prosim, objavite svoje pripombe, vprašanja in zahteve.

Jet je ne-pametni telefon, ki na vse načine še vedno navdušuje tukaj. Ampak ne pozabite, da prihajajo z našim seznamom stvari, ki nam po tem niso všeč. Da; svoj odličen telefon, vendar ni popoln.

V tem času uživajte v slikah in naših komentarjih!

Spletni brskalnik Dolphin (ki je zasnovan na spletnem mestu WebKit) ima polno podporo. Tukaj je spletna stran spletnega mesta Ozone Cinemas v svoji popolni slavi.
Brskalnik Dolphin je eden najboljših, ki smo ga videli na mobilni napravi. Podpira bliskavico, javascript, nalaganje, povečavo, brskanje po datoteki (nalaganje) in celo funkcijo blokiranja oglasov. Kljub temu preskus Acid3 ne uspe z majhno maržo. Dolphin šteje 91/100. Ni preveč mrtva; Firefox na računalniku šteje 93/100.
Predvajanje pesmi v pokrajinskem načinu. Glasbeni predvajalnik ima izenačevalec, prostorski zvok in glasnost je dobra. Prav tako podpira sezname predvajanja in album art (čudovito na tem zaslonu). Žal nismo našli menija za nastavitev naključne ali ponovitve skladbe ali seznama predvajanja.
Urejevalnik slik : spremenite lahko velikost, zavrtite, obrnite sliko in prilagodite svetlost, kontrast, barvo in samodejno raven. Veljavni učinki vključujejo: filter, slog, osnovo in delno zamegljenost. Vstavite lahko slike, okvir, izrezke, besedilo, čustvene oblike
Video Editor : zvok lahko dodate ali zamenjate na videoposnetku, uporabite učinke glasnosti, npr. Zbledite zvok ali zmanjšate / povečate glasnost. Videoposnetke je mogoče obrezati, kopirati, razrezati ali razdeliti. Datoteke lahko dodate v videoposnetek, se pridružite dvema videoposnetkom in izvozite. Dodate lahko tudi vrsto učinkov
Dinamično platno - Ta aplikacija vam omogoča risanje barv v barvi s prstom ali pisalom. Rezultate lahko shranite kot slikovne datoteke ali kot bliskovno datoteko - v tem primeru se predvajajo kot animacija, začenši s prvim hodom do zadnjega, ko dokončate sliko. Naši hišni umetniki so naredili skico s kazalcem. Na voljo je za prenos spodaj.
Vzorec izdelka Dynamic Canvas - Flash animacija, ustvarjena na Samsung Jet z dinamičnim platnom (animacijo smo pretvorili v format MP4, ki ga podpira večina mobilnih telefonov, zato ga lahko skoraj vsi vidijo, 390kb velik)
Aplikacija z imenom skupnosti vam omogoča dostop do datotek na različnih socialnih spletnih mestih, vključno z: Facebook, Flickr, Friendster, MySpace, Photobucket in Picasa. Preizkusili smo Facebook: ko se je začela, zahteva podrobnosti za prijavo, lahko izberete obstoječe albume ali ustvarite novo. Skupnosti imajo upravitelja računa, kjer lahko shranite podatke za prijavo za vsako skupnost.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here