Phonetopia Partners MobilityNigeria za spodbujanje mobilnih entuzijastov

Včeraj so uradniki podjetja Phonetopia in Mobility Nigeria dosegli dogovor o partnerstvu, ki bo med drugim omogočil veliko število navdušencev mobilnih telefonov [potrošnikov in trgovcev na drobno], da kupijo najboljše telefone in storitve po najboljših cenah.

Sporazum omogoča Phonetopia dostop do mobilnostiNigeria's široko pokritost in drugič, da ne nobene moči med mobilnimi navdušenci v državi z novicami, sporočila za javnost in intervjuje.

Sejmi Phonetopia se bodo odvijali na različnih lokacijah po vsej državi (Lagos, Abuja, Kano, Port Harcourt itd.), Obiskovalci vsake izdaje sejma pa bodo imeli še dodatno korist pri srečanju s člani ekipe MobilityNigeria, ki bo v živo na tleh, ki bo pokazal vrhunske funkcije v mobilni tehnologiji, nudil podporo in na splošno sodeloval z javnostjo. Zagotovo ne želite zamuditi takšnih dogodkov.

Bralci lahko pričakujejo več podrobnosti o prvem sejmu Phonetopia, ki prihaja v Lagosu julija. Če niste naročeni na prejemanje posodobitev iz storitve MobilityNigeria, je zdaj pravi trenutek. Naročite se preko RSS-ja, preko e-pošte (z uporabo obrazca »Obvestila o novih objavah« na vseh naših spletnih straneh), Twitterju ali Facebooku.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here