Phonetopia ™: prvi in ​​največji sejem mobilne telefonije v Afriki

Phonetopia Mobile Phone Fair je namenjen strankam, da po pooblaščenih prodajalcih po najboljših cenah dobijo najboljše telefone in storitve po najboljših cenah in imajo tudi neposredne interakcije s predstavniki telekomunikacijskih operaterjev, blagovnih znamk telefonov in drugih ponudnikov storitev z dodano vrednostjo.

Sejem Phonetopia organizira Kristal Stone Promotions Ltd, podjetje za promocijo dogodkov in promocijo trgovine v sodelovanju s postajo Eko FM.

Po besedah ​​vodje projekta g. Seguna Opebi, je na sejmu štiridnevni dogodek, ki bo potekal od 6. do 9. julija 2011 v Eko FM Mega Tent, opp Coca Cola, Agindingbi, Lagos.

G. Opebi je pojasnil, da je Phonetopia na sejmu za mobilne telefone, ki omogoča veliko število ljubiteljev mobilnih telefonov [potrošnikov in trgovcev na drobno] za nakup najboljših telefonov in storitev po najboljših cenah.

"Prav tako je pošteno za družbe z dodano vrednostjo storitev z izdelki, odvisnimi od mobilnega telefona; kjer kupci dobijo možnost nakupa najboljših telefonov od pooblaščenih trgovcev na drobno, imajo tudi neposredne interakcije s predstavnikom telekomunikacijskih operaterjev, blagovnih znamk telefonov in drugih storitev z dodano vrednostjo. Ponuja proizvajalcem mobilnih telefonov, distributerjem, ponudnikom storitev in drugim družbam VAS možnost, da povečajo prodajo, spodbujajo svoje izdelke in storitve, povečajo povezavo blagovne znamke s potrošniki.

"Je pošteno, da privablja veliko število ljudi, ki se zanimajo za nakup mobilnih telefonov, jih izpostavlja trendom mobilnih telefonov, povečuje prodajo blagovnih znamk telefonov, ustvarja pokroviteljsko prodajno pokroviteljstvo prodajalcem, spodbuja izdelke in pakete telekomunikacijskih operaterjev", je dejal

Poudaril je, da bo štiridnevni dogodek omogočil razstavljavcem, da se bodo povezali z velikim prometom obiskovalcev, ki se bodo udeležili sodobnih srečanj, in predstavljajo resnično platformo za igralce v industriji telekomunikacij in mobilnih telefonov ter veliko število potrošnikov, ki se bodo srečali pod eno streho.

Preberite tudi: Performance Performance: InnJoo i1s v primerjavi z Moto G, Honor 3C in L90

Sejem Phonetopia je bil razvit kot mojstrovina za izkoriščanje gospodarskih potencialov države Lagos kot sposobne lokacije za nastajajoči trg.

Razstavljavci / gospodarski sponzorji zgodovinskega dogodka bodo uživali velike koristi kot rezultat njihove povezanosti z dogodkom.

Za več informacij
Kontakt: Segun Opebi, projekt / poslovni vodja na 08028108877, ali obiščite spletno stran Phonetopia na www.phonetopiafair.com

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here