PhoneRescue vam omogoča enostavno varnostno kopiranje podatkov o telefonu

Danes se dnevno povečuje tveganje za izgubo podatkov na vašem pametnem telefonu. Če pa naredite varnostno kopijo podatkov, vam ni treba skrbeti. Večina ljudi varnostno kopira svoje podatke v oblak. In to je precej pohvalno. Kaj pa, če nimate dostopa do varnostne kopije v oblaku? Vaše podatke lahko varnostno kopirate na svoj računalnik. To je tisto, za kar je PhoneRescue. Pomaga vam, da obnovite podatke, ki ste jih morda nenamerno izbrisali, ali podatke, ki so bili iz kakršnegakoli razloga pokvarjeni, in to naredi brez napora in za številne telefone.

Evo kako deluje. Ko prenesete telefonsko programsko opremo PhoneRescue, boste morali izbrati želeni jezik. Programska oprema podpira angleško, nemško, špansko, francosko, japonsko in arabsko. Po tem boste videli seznam možnosti za vrste podatkov, ki jih želite obnoviti. Te možnosti so privzeto izbrane, vendar jih lahko izbrišete, če želite. Možnosti vključujejo Imenik, Dnevniki klicev, Sporočila, Koledar, Fotografije, Glasba, Video posnetki, Dokumenti aplikacij, zapisi in priloge za WhatsApp klepet in LINE klepet in zapisi.

PhoneRescue bo zahteval dovoljenje za dostop do različnih vrst podatkov v napravi. To je pomembno, zato lahko programsko opremo omogočite, da skenira svojo napravo in pridobi želene podatke. Ko ji dovolite, bo program začel pregledovati vašo napravo. Sedaj bi lahko izbrali hitro optično branje ali globoko optično branje. Vendar pa možnost globokega skeniranja zahteva, da se vaš telefon ukoreni, vendar bo našel več podatkov. Ko je končano, lahko izberete, kateri format želite izvoziti obnovljene podatke. Obstaja več možnosti za vrsto datoteke, ki jo želite uporabiti pri izvozu sporočil, koledarja, stikov in klepetov LINE. Medijske datoteke bodo izvožene v isti obliki, v katero so prišli.

Preberite tudi: Infinix Zero 4 v primerjavi z Infinix Zero 4 Plus: Battle of the Pros

Še ena pomembna značilnost orodja PhoneRescue je, da lahko podatke za sporočila, stike, dnevnike klicev in koledar povrnete neposredno na pametni telefon ali tablični računalnik Android. Prav tako ga lahko uporabite za odstranitev zaklepnega zaslona iz naprave, če pozabite svojo kodo PIN ali geslo. Vsekakor je PhoneRescue dobra aplikacija.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here