PetMio je paket za ljudi, ki radi ohranijo svoje ljubljenčke

Veliko pozornosti se posveča telesnim sledilcem za ljudi. Dejansko obstaja veliko podjetij, tako velikih kot majhnih, ki vsako leto napolnijo te naprave. Vendar pa ni veliko teh družb fitnes trackers za hišne ljubljenčke. Za nekatere ljudi je to lahko velik nadzor, saj so naši hišni ljubljenčki praktično člani naše družine, zato je njihovo zdravje pomembno. PetMio je vrsta pametnih povezanih izdelkov in prehranskih prehrambenih izdelkov, namenjenih ljubiteljem tech, ki kupujejo za svoje hišne ljubljenčke.

PetMio ima pametni sledilnik, ki spremlja fizično aktivnost in spanje v hišnih ljubljenčkih. Zasnovan je tako, da se pritrdi na ovratnik vašega ljubimca. Tako je kot nalašč za pse in mačke. Podatke, zbrane s te naprave, so dopolnjene s podatki iz pametne kuhinjske posode. To sledi prehranjevalnim navadam našega ljubljenčka. Uporablja tehtnice, da določi, koliko in koliko pogosto vaš jjej poje.

Te naprave se sinhronizirajo z aplikacijo PetMio z uporabo tehnologije Bluetooth, kjer jo analizira Intelligent Nutrition System. V PetMio Intelligent Nutrition System je preučen način življenja in prehrana vašega ljubljenčka. Rezultirajoče informacije se uporabljajo za ustvarjanje prilagojenega recepta za hrano, ki temelji na potrebah vašega ljubljenčka.

PetMio je sol v svežnjah za mačke in pse. Zdaj, prednaročne cene paketa se začnejo pri $ 94 za mačke, in za velike pse znaša do 240 dolarjev. Ta paket vključuje sledilnik, pametno posodo in mesec hrane. Da bi še naprej prejemali hrano, bi morali kupci plačati naročnino, ki stane do 43 dolarjev za mačke, 93 dolarjev za majhne pse in do 214 dolarjev za zelo velike pse.

Preberite tudi: Odklenite računalnik z operacijskim sistemom Windows 10 s programom Samsung Flow

Ta naročnina je nastavljena v aplikaciji po poskusnem obdobju. Zato, če vam ni všeč, od začetka niste vezani na dolgo pogodbo. Dostava se bo začela aprila 2008, če doseže cilj Kickstarter v višini 20.000 dolarjev.

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here