Osebno: prazne glave, glave zraka in glave bloka

Naletel sem na novico, ki je pripovedovala, kako je eden od oboževalcev Peter Okoya (naj bi ga) imenoval prazna glava za slovnično napako. Peter je tweeted v kcee, "osebno dobrodošli u na dolgčas", očitno je pevec pomenil, da reče, "osebno dobrodošli u na krovu " Domnevni fan je to tweeted to Peter:

* dolgčas * !!!! Smh! Prazna glava!

BLOCKED next! RT @ MzVee001: * dolgčas * !!!! Smh! Prazna glava! RT @PeterPsquare: Osebno dobrodošel u na dolgčas ... //t.co/PvQRQCxoB2

- Peter Okoye (@PeterPsquare) 3. september 2013


Peter je preprosto blokiral osebo in sledil temu:

Cenim, če me uravniš. Ampak ne me žaliti. Moj BLOCK gumb je zelo aktiven.

- Peter Okoye (@PeterPsquare) 3. september 2013


Peter dobi moje 5 zvezdic za svoj odgovor.

Ne zanima me, kako gramatično slaba oseba. Nikomur ne daje pravice, da bi jih žalili. Nisem opravičila za revni angleščini, vendar nismo vsi odlični pri vsem, kar počnemo. Primerna stvar je bila, da je Peteru opozoril na to, kar je napačno povedal. Kako težko je reči: "Zdravo! Mislil sem na tablo, namesto da bi bilo dolgčas. "Enostavno. Vljudno. Nenavadno.

Veliko nadlegovanj se dogaja po vsem mestu, ljudje pa razmišljajo, kako svobodno izražati kot svobodo biti nesramen in nepredstavljiv. Seveda so socialni mediji povečali veliko slabega družbenega vedenja. Ta nevljudnost vidim vsak dan na Cvrkutati in na Facebooku. Nekdo naredi slovnično napako? Oplazite jih! Nekdo se ne strinja s tabo? Oplazite jih! Nekdo pripada politični stranki, ki ti ni všeč? Oplazite jih! Ne; vendar to ne bo storilo. Tako ravnanje je nesprejemljivo. Zloraba je zloraba, ne glede na to, kdo je izločen. Javne osebnosti so ljudje kot vsi ostali in ne zaslužijo zlorabe. Gledal sem z užitkom, ker se ljudje tako žalijo in ponižujejo. Nihče ne bi smel obravnavati tako narobe. Nihče. Žalovanje je le slabo vedenje in ga je treba odvračati.

Prav tako se glasi: od Etisalat Nigeria do 9mobile: odgovori na vaša vprašanja

Da; Mislim, da je domnevni "ventilator" zračna glava in zasluži, da mu blokira glavo. Nihče ne bi smel trpeti bedaka. Niti javne osebnosti. Popravljanje nekoga je dobro. Ampak jih žališ? Blokirni gumb je bil izumljen v takih situacijah. Klicanje nekoga s prazno glavo za slovnično napako ni popravek. Navedba napačne napake je popravek. Če bi bil nekdo nesramen do mene tako, osebno ... * petje in plesal *

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here